Maak je eigen magazine in een dag(deel)

  • Magazines Maken
  • 5 - 500 personen
  • 11096
  • Beschrijving

Welkom op de redactievloer! Coronaproof!

Denk na over de perfecte invalshoek, verscherp je interview-skills, verfijn je schrijfvaardigheden en ontpop je tot ware paparazzi. In een dag(deel) samen een magazine maken: daar draait het om bij Magazines Maken. Iets wat écht van jullie samen is, wat gedragen wordt door iedereen. Samen geven jullie het magazine inhoud, gewicht. Voor iedereen is een mooie rol weggelegd.

Schrijven, fotograferen en interviewen
Voorafgaand bepalen we  de onderwerpen die aan bod komen. Op de dag zelf ga je aan de slag met concrete stap-voor-stap-opdrachten. Ga je vandaag interviewen? Schuilt er een columnist in je? Of maak je een fotopagina? Kom je er even niet uit? Professionele tekstschrijvers, journalisten, fotografen en redacteuren helpen je. 

Workshops: schrijven, fotografie en interviewen
Je krijgt de nodige schrijf-, interview- en fotografietips van ons. Vervolgens verzorgt het team van Magazines Maken de eindredacie en vormgeving. Een aantal weken later ligt het magazine op je bureau.

Een geweldig visitekaartje en een resultaat om heel trots op te zijn!
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje
We voeren deze activiteit op locatie uit. Coronaproof: je kunt deze activiteit in kleine groepen uitvoeren en met inachtneming van voldoende afstand. Ook kunnen we meedenken over een variant waarbij het niet nodig is fysiek bij elkaar te komen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!