Maak je eigen CrimeMovie!

  • Van Aemstel Produkties
  • 15 - 150 personen
  • 10607
  • Beschrijving
Maak uw eigen CrimeMovie in de rosse buurt! Een origineel groepsuitje met teambuilding waarbij u ook nog een leuk aandenken meekrijgt! U start uw dagje Amsterdam aan de rand van de rosse buurt in het sfeervolle Baantjermuseum. Terwijl u geniet van koffie en gebak bekijkt u een video over de brute moord in 1958 op prostituée Henny. Op een steigertje op de wallen vond Henny haar einde, ze was slechts 27 jaar.

Na een korte filmworkshop gaat u met uw team Amsterdam in om naar aanleiding van de moord op Henny uw eigen CrimeMovie te maken. En als u goed oplet kunt u meteen de dader ontmaskeren!

Workshop filmen
Tijdens de korte workshop leert u hoe een professionele film te maken. Hoe stelt u een vraag, hoe hanteert u de camera, hoe maakt u een script etc. Alle groepen schrijven daarna een scriptje over de moord op prostituée Henny. Daarbij moet iedereen uiteraard een rol krijgen: de verslaggever en de cameraman, maar ook de rollen vòòr de camera zoals de agent, de prostituée, de dakloze en de zeeman. Of speelt u liever voor Majoor Bosshardt?

We doen er een plattegrondje bij van de rosse buurt van Amsterdam met daarop beruchte crimeplekken die u gebruiken kunt als filmlocatie. 1 daarvan heeft alles te maken met de dader, kiest u juiste? Dan maakt u kans op de hoofdprijs! Aan het eind gaat u met zijn allen op een groot scherm de films bekijken. 

Meer originele groepsuitjes van Aemstel Produkties:
*Moordspel in de kroeg, incl. verkleedpartij en bezoek PD
*Sex in the city, hilarische speurtocht over de wallen
*Lachdag, dagje humor in de hoofdstad
*Crimineel Amsterdam, op stap met een oud rechercheur
*oud Hollandse spelletjes, met karaoke in het Baantjermuseum
*Smartlappenworkshop, met accordeonist en cd opname
*Baantjerspeurtocht, inclusief lijk
*Amsterdams Feessie met buffet, in 17e eeuws pand nabij CS

Bureau van Aemstel Produkties verzorgt sinds 1997 spraakmakende uitjes in Amsterdam. Bekend van NOS, DWDD en RTL Boulevard.

Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte onderstaand formulier in.
Ligging uitje
Amsterdam centrum

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!