Loco Locals

  • Bossche Locals
  • 10 - 80 personen
  • 22636
  • Beschrijving

Bossche Locals, dé evenementen locatie met lokale activiteiten om de stad Den Bosch te leren kennen. Evenementen, meetings en activiteiten in de gezelligste straat van Nederland. Met 3 locaties, 9 ruimtes en ongeveer 20 activiteiten zijn zij er voor ieder evenement van 1 uur vergaderen tot meerdagen met een programma. 

Loco Locals - is gebaseerd op het hilarische spel crazy 88 en is uitermate geschikt voor teambuilding. Het grote verschil zit in de ondekkingen. Loco Locals is namelijk niet te spelen in een andere stad. De opdrachten zijn zo bedacht dat je ook echt op pad moet in de authentieke maar ontzettend gezellige binnenstad van Den Bosch. Met dit spel stimuleer je de creativiteit van de deelnemers en inspireert ze om out of the box te denken.  

Met een gezonde dosis lef en humor gaan jullie in teams tot 6 personen strijden om de meeste punten. Aan de hand van doldwaze opdrachten gaan jullie de Bossche binnenstad ontdekken. De meer plekken en hotspots je verkent, hoe meer bonus punten je verdient. Wanneer je een opdracht gaat uitvoeren verzamel je met een mobiele telefoon bewijs, deze te gekke foto's en video's zijn daarmee ook een blijvende herinnering aan een leuke middag. 

Ben je opzoek naar een gezellig uitje? Kies dan voor een van de spellen vanBossche Locals want Bossche Locals heeft nog veel meer leuke spellen! 

Wij kennen de stad op ons duimpje. Daarbij weten wij als de beste waar je moet zijn voor de  hotspots, highlights, culinair en leukste activiteiten in de regio van ‘s-Hertogenbosch.

Jullie kunnen ook bij ons terecht voor een leuke pubquiz, het perfecte plaatje en verschillende workshops!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

 
Ligging uitje

Den Bosch

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!