La Casa de Dinero | VR Escape Game

  • Liz Events
  • 15 - 300 personen
  • 11085
  • Beschrijving

Ons nieuwste uitje is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Weten jullie het Spaanse Muntgebouw te beroven en daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

Hoe werkt het?
Bij de La Casa de Dinero escape game moet je puzzels in Virtual Reality en Real Life oplossen om je doel te bereiken. Je strijdt niet alleen tegen de klok, maar ook in teams tegen elkaar. Welk team maakt als eerste de miljoenen euro’s buit? Pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee.

Je hoeft niet fysiek sterk te zijn of een goede conditie te hebben, veel speelt zich af rondom de speeltafel. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om aanwijzingen en raadsels te vinden. Doordat je Virtual Reality moet combineren met ‘echte’ raadsels moet goed samenwerken en communiceren. Een echte teamgame dus.

Voorbeeld Dagindeling
14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
15.00 – 16.30 La Casa de Dinero
16.30 – 17.00 Afsluiting met prijsuitreiking

We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen. En het spel is uit te breiden met een diner. Hierbij kunnen we het spel ook tussen de gangen door spelen.

Voorbeeld Dagindeling bij Dinerversie
17.30 – 18.00 Aankomst met een drankje en uitleg programma
18.00 – 18.30 Deel 1 en 2
18.30 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 19.30 Deel 3 en 4
18.30 – 19.15 Hoofdgerecht
19.15 – 19.45 Deel 5 en 6
19.45 – 20.15 Nagerecht
20.15 – 20.45 Einde spel en prijsuitreiking

Inclusief

  • Professionele Begeleiding
  • Gebruik materialen
  • Foto's
  • Prijs winnende team
  • Eventuele catering

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Ligging

La Casa de Dinero kan op elke plaats gespeeld worden. Op het eigen bedrijf of in een restaurant.

Onderstaand een overzicht van de plaatsen waar deze spannende game kan worden gespeeld. Staat uw stad er niet tussen? Niet getreurd, neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze locaties:
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Bergen, Bergen op Zoom, Breda, Castricum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Edam, Ede, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Harlingen, Heerenveen, Heerhugowaard, Hengelo, Hilversum, Hoorn, Joure, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Monnickendam, Naarden, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Sneek, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Vlissingen, Volendam, Waalwijk, Weert, Weesp, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zaandam, Zaltbommel, Zutphen, Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!