Kerst-lipdub/videoclip

  • Felicity Events
  • 10 - 100 personen
  • 23467
  • Beschrijving

Teambuilding, promotie or just for fun... maak samen met ons een professionele lipdup/videoclip op jullie favoriete kerstnummer.
Voor een eindresultaat met de 'WOW-factor', want daar gaan we tenslotte voor, zal er nauw moeten worden samengewerkt. Door jullie zelf maar vanzelfsprekend wel onder begeleiding van onze ervaren en professionele cameracrew.

Het nummer maar ook de locatie kan zelf worden uitgekozen, bijvoorbeeld jullie eigen locatie, een goede promotie voor het bedrijf, school etc. Tip... spreek gezamenlijk een kerstwens uit voor de camera, de clip met kerstwens kan dan bijvoorbeeld worden geplaatst op de website.

Samen playbacken of meezingen, acteren, verkleden, de kerstmutsen, attributen en zelfs ‘sneeuw’, dat levert ongetwijfeld plezier en leuk beeldmateriaal op. Dit beeldmateriaal wordt in de studio gemonteerd en het geluid wordt dan ook vervangen door die van het originele nummer. De lipdub wordt digitaal toegestuurd voor een optimale beeldkwaliteit, zodat deze eventueel op jullie website kan worden geplaatst. Evenals de foto’s die tijdens het filmen worden gemaakt.

Ho Ho Ho Santa Claus is coming to???

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Mogelijk in heel Nederland en België. 

Prijs:
€ 34,95 p.p. incl. btw (€ 30,05 p.p. excl. btw) vanaf 20 personen
€ 39,95 p.p. incl. btw (€ 34,18 p.p. excl. btw) vanaf 10 personen
Inclusief: regisseur/cameraman, fotograaf, materiaal, apparatuur, digitale versie lipdub,
montage/editor, foto's en reiskosten (er komen dus geen verdere kosten bij)

Optioneel: cd opnemen (eventueel met eigen tekst)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!