IJsspelen-FunCurlen- IceCarven Maastricht e.o.

  • Be Event group
  • 15 - 250 personen
  • 18248
  • Beschrijving

Beleef je winterse bedrijfsuitjes in of in de omgeving Maastricht. Natuurlijk te combineren met een bezoek aan de Kerstmarkt op het Vrijthof. Op de ijsbaan in de buurt van Maastricht en misschien zelfs in Maastricht zelf(onder voorbehoud), verzorgen wij hilarische activiteiten in de vorm van een FunCurling competitie of onze geweldige Hollandse IJsspelen. 

Funcurlen:
We spelen een curling competitie van een uur. Natuurlijk leer je eerst de techniek, maar als snel ga je met je team de strijd aan. Vegers, teamcaptain, curlers. Je doet het allemaal. Wie breng de winnende steen binnen het huis?

Hollandse ijsspelen:
We hebben de volgende hilarische spellen voor je in petto:
- Human Curling
- Human Bowling
- Hollandse prikslee slalomrace 
- IJssjoelen of Jeud'ice

Nieuwsgierig? Vraag snel een voorstel aan. 

IJssculpturen Workshop
Dit is een workshop waarbij je in teamverband een mooi ijssculptuur gaat maken. Met 2 personen werk je aan een glashelder blok ijs. Maar in een team combineer je de resultaten met de creatie van je andere teamgenoten volgens een bepaald thema. Die moet je presenteren. En er wordt gejureerd. Want achter kunst zit altijd een gedachte. Win jij de IceCArve wedstrijd?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Maastricht - IceCarving
IJsbaan Geleen - Curling en IJsspelen

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!