Hét moord mysterie - Online editie

  • Uitjesbazen
  • 15 - 1000 personen
  • 10737
  • Beschrijving

Blüdhaven is in shock. Er is een moord gepleegd op de burgemeester van het dorp. En dat op klaarlichte dag. De rechercheur zit met zijn handen in het haar. Wie kan dit op zijn geweten hebben? Als hij de moord niet snel oplost, zal hij van de zaak verwijderd worden! Daarom vraagt hij jullie om hulp. Duik diep in het bewijsmateriaal wat de detective verzameld heeft en los deze gruweldaad op! Een interactieve beleving van een moordzaak vanuit huis. Geschikt voor ieder niveau. Compleet met website, video en echte acteurs. Boek het online moordspel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Speelbaar met grote aantallen
 
Het online moordspel is speelbaar vanuit huis gewoon achter je laptop. Roep je collega’s bij een en ga
samen deze toffe online uitdaging aan! Het begint al een paar dagen van tevoren. Iedere speler ontvangt namelijk thuis een spannend pakket met bewijsmateriaal. Dan gaan jullie in teams aan de slag met de moordzaak. Onze online games zorgen voor een groepsgevoel, samenwerking en gezelligheid! 1 moord. 10 verdachten. Aan jullie om de juiste dader aan te wijzen!

Hier zou je een moord voor doen! 

  • Envelop met attributen van hoge kwaliteit; 
  • Reconstructie video’s met echte acteurs; 
  • Puzzels met geschikt niveau;
  • Een bloedstollend einde met één winnaar. 

Detective voor een dag 
Stap voor stap, puzzel voor puzzel kom je steeds dichterbij het antwoord. Wie is de dader, wat is het moordwapen en wat is het motief? Deze vragen zullen allemaal beantwoord worden. Uiteindelijk wint de snelste groep. Zij zijn het beste detective team van de dag! 

Prijs
Vanaf €10 per persoon

Duur
1,5 - 2 uur

Ligging uitje

Het online moordspel is eenvoudig vanuit huis te spelen. Gewoon met je eigen laptop of smartphone.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!