Hamburger workshop 'wie bakt de beste burger?'

  • Out of the Office
  • 20 - 500 personen
  • 11139
  • Beschrijving

Tijdens de Hamburger Workshop ga je met je team de strijd aan om de beste hamburger te maken. Word jij samen met je team verkozen tot 'beste hamburger bakteam'? Leer van Dave (maker van de door Ron Blaauw en Heinz bekroonde 'beste hamburger van Nederland') waar een echte hamburger aan moet voldoen!

Tijdens de (maaltijdvullende) hamburgerworkshop ga je zelf aan de slag met runder- of vegagehakt om jullie eigen hamburger te creëren. We zetten jullie als deelnemers aan het denken over smaak, wat je proeft en wat jullie als team de overwinning kan opleveren. Geen recept, geen 'hapklare' instructies maar proberen en creëren. Uiteraard laten we jullie niet helemaal aan jullie lot over. We vertellen eerst het verhaal van de hamburger, welk vlees wij gebruiken en leuke weetjes over groentes die dagelijks worden gebruikt in vrijwel elke keuken in Nederland.

Vervolgens gaan jullie met de handvatten die we geboden hebben zelf aan de slag om jullie eigen signatuurburger te ontwikkelen, waarbij we over jullie schouder meekijken. Het gaat er vaak fel aan toe en de titel 'beste burgerbakteam van de dag' zorgt altijd voor een hoop euforie. Behalve plezier hopen we jullie ook iets mee te geven. Koken is leuk, hoeft niet moeilijk te zijn en je kunt met elkaar iets ontzettend lekkers creëren.

Door in teamverband te werken kom je met elkaar tot beslissingen, net zoals op de werkvloer. Het grote verschil is dat het nu gaat over een veel luchtiger en smakelijker onderwerp: een hamburger. Het wedstrijdelement in de workshop zorgt voor onderlinge strijd, een nauwe samenwerking en het benutten van elkaars talenten. Het doel is tenslotte het maken van de beste hamburger van de dag. Behalve de eer valt er ook een mooie prijs te behalen. Samen dit doel nastreven zorgt voor een teamprestatie die z’n vruchten afwerpt, ook op de werkvloer..

Het mooiste compliment dat we hebben mogen ontvangen kwam van een deelnemer die tijdens de workshop meermaals aangaf niet van hamburgers te houden. Twee weken na de workshop belde hij op om ons te bedanken en te vertellen dat hij in het weekend met heel veel plezier hamburgers had gemaakt met zijn kinderen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

We ontvangen jullie graag op onze insprirerende en landelijke teamlocatie in Bussloo, midden op de Veluwse IJsselvallei (op enkele minuten afstand van de A1 en A50).  De groene Panoramazaal met een prettige huiskamersfeer leent zich uitstekend voor teamactiviteiten. Daarnaast beschikken we over een weidse Teamtuin met een sfeervol overkapt terras.

Meer informatie over de locatie vind je op: https://getooto.nl/vergaderruimte/panoramazaal/

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!