GPS Monopoly

  • Eventpoint
  • 10 - 120 personen
  • 10850
  • Beschrijving

GPS Monopoly
In deze Citygame met teambuilding zijn jullie het management team van een gerenommeerd vastgoedkantoor. Jullie taak is, zoveel mogelijk waarde in jullie portefeuille te bemachtigen. Maar de concurrentie is groot, en andere kantoren proberen jullie de loef af te steken, en objecten te ontfutselen. Door slimme strategieën uit te denken, goede te communicatie en snel in te spelen op acties van de tegenstander blijf je de concurrentie de baas. Hiermee behalen jullie de hoogste winst en de best gevulde bankrekening.

Het spel
Deze ultramoderne citygame wordt gespeeld met behulp van smartphones die via gps in contact staan met satellieten. Een speciaal ontwikkelde app zorgt ervoor dat je real time ziet waar jij en je teamleden zich bevinden. Ook zie je de posities van tegenstanders en de gebouwen die er op de markt zijn. Na een tijdje komt er een virtuele bankier voorbij. Weet je deze te pakken dan wordt je bankrekening lekker gespekt. Om te zien hoe jullie team er voor staat zijn de scores van de teams in de display zichtbaar. Soms moet je als team even opsplitsen. Om toch te kunnen communiceren krijgen jullie walkie talkies mee.

Hapje en drankje
Standaard zit bij onze citygames 1x consumptie bij de ontvangst. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden. De citygames zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een lunch vooraf of diner cq borrelarrangement na afloop. Op diverse locaties hebben wij aantrekkelijke citygame aanbiedingen i.c.m. een WOK en dranken arrangement, al van af € 49,50 all in.

Gangster City van Eventpoint is inclusief:

  • Deskundige en enthousiaste begeleiding
  • 1x consumptie bij ontvangst
  • GPS smartphone (3 per team)
  • Walkie Talkies (3 per team)
  • Geplastificeerde stadsplattegrond
  • Prijsuitreiking

Overig

365 dagen per jaar te boeken

Maandag tot en met donderdag 10 % korting

Prijzen: 

afhankelijk van:
groepsgrootte, dag van de week.
maandag tot en met donderdag 10% korting 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen!

Ligging uitje
Op heel veel plaatsen in heel Nederland, zoals: Arnhem, Doetinchem, Zwolle, Enschede, Deventer,Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Maastricht, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Barneveld, Borculo, Breda, Den Bosch, ‘s Hertogenbosch, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!