Footgolf en meer..

  • Pitch & Putt Esonstad
  • 2 - 36 personen
  • 10994
  • Beschrijving

Footgolf is écht voor iedereen! Van sportieveling tot gezelligheidsdier. Footballen kan iedereen! Footgolf is 1 van de ideale teambuildingsactiviteiten in de prachtige omgeving van Nationaal Park Lauwersmeer.

Wat is Footgolf?

Footgolf is een uniek concept in de golfwereld. Eigenlijk zijn het de leukste onderdelen van voetballen en golfen gecombineerd; Lekker scoren! Iedereen kan het! Je start net als bij golf op de tee, de aftrap is net als een vrije schop bij voetbal en het putten is weer een hele andere techniek. Je plaatst je voet plat op de bal en dan rol je de bal naar voren. 9 holes Footgolf duurt ongeveer een uurtje.

Footgolf kan worden aangevuld met bijvoorbeeld een boogschietworkshop of een heerlijke BBQ! Het wordt een dag om even lekker over na te praten.

  • Footgolf op een échte golfbaan.
  • 9 holes in een uurtje.
  • Slechts € 5,50 p.p.
  • Aanvulling met andere activiteiten of eten mogelijk


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Pitch & Putt Esonstad ligt aan het Lauwersmeersgebied, vanaf de baan heb je dan ook een spectaculair uitzicht over het Lauwersmeer. Midden in de natuur op de grens van Friesland & Groningen naast de Waddenzee is het voor elk gezelschap genieten. Kortom; een prachtige locatie vol mogelijkheden en faciliteiten waaronder een groot Indoorspeelparadijs, diverse restaurants, 217 verhuurbare woningen, 129 campingplekken en anno 2021 een directe vaarroute naar Dokkum vanaf Pitch & Putt Esonstad.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!