Flat Out: Formula 1

  • Windshift
  • 40 - 250 personen
  • 10864
  • Beschrijving

Alle teams ontvangen vooraf een pakket aan bouwmaterialen om een Formule 1 auto te maken. De teams worden getest op communicatieve vaardigheden, samenwerking en vindingrijkheid om deze geweldige uitdaging succesvol af te ronden. Voordat de race begint worden de auto's gepimpt om ze herkenbaar aan de start te laten verschijnen.

Binnen de teams moet een goede verdeling van de taken zorgen dat alles binnen de tijd gebouwd kan worden. Met het einddoel in gedachten gaat iedereen aan de slag om de taken zo goed mogelijk uit te voeren. De inspanning van alle teamleden is nodig om een echte formule 1 auto te kunnen bouwen. Je hebt beperkte middelen, beperkte tijd en een helder doel. Ingrediënten die in de meeste projecten aan bod komen.  

Als de auto's in elkaar zijn gezet volgt een echte Formule 1 race tussen de wagens van de verschillende teams inclusief pitstops.

Teambuilding effecten van Formula 1:

Een teambuilding programma moet vooral leuk en inspirerend zijn. Daarnaast zijn oefenen we vaardigheden in het programma die je ook in je werk nodig hebt. De belangrijkste op een rij:

√ Cross functionele samenwerking
√ Praktisch leiderschap
√ Project planning
√ Communicatiestrategie

Formula 1 is ontwikkeld door Catalyst Global en wordt in meer dan 40 landen uitgevoerd. Windshift is de exclusieve partner voor Nederland. Je hebt dus absoluut een originele activiteit. Meer over Catalyst Teambuilding in het volgende filmpje https://vimeo.com/manage/152548706/general 

Ligging uitje
Dit kan vrijwel overal gespeeld worden, bijvoorbeeld:
  • Bij een congres of vergaderlocatie
  • Op een bedrijfslocatie
  • Binnen of buiten
  • In een fabriekshal
  • Op een sportterein of in een sporthal

Twijfel dus niet langer! Vul onderstaand formulier in en ontvang het volgende:

√ 
Een uitgebreide offerte
√ Kostenprognose
√ Brochure over Formula 1 inclusief foto's
√ Alle voordelen nog een keer op een rij

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!