City Battle

  • Teambuildingspellen.nl
  • 20 - 800 personen
  • 11119
  • Beschrijving

City Battle:

De teams starten vanuit uw eigen locatie of horeca bedrijf en volgen de route die aangegeven wordt op de telefoon of ipad.
Tijdens dit teambuildingspel komen jullie uitdagende vragen en challenges tegen met de meest gevarieerde foto/video opdrachten. Deze worden gelijk door ons als jury beoordeeld en teruggekoppeld!

De vragen en foto/video opdrachten komen in beeld, als je op het juiste plekje in de stad staat. Zoek tevens de locatiepunten die aangegeven zijn en verzamel zo veel mogelijk antwoorden en foto's.
De Challenge is een echte team wedstrijd! U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen en ze dwarsbomen met verschillende gadgets.

Samenwerken, humor en een beetje lef is hard nodig tijdens deze City Challenge, want vaak is het hele team nodig om aan de voorwaarden van de opdrachten te voldoen.

Centraal in het gebied bevindt zich een begeleider waar de teams naar toe kunnen gaan om verschillende uitdagende denk-, durf of doe challenges uit te voeren.

Wie durft een meelworm te eten of wie kan op afstand ontdekken wat er door de instructeur wordt uitgebeeld? (er zijn meerdere challenges waaruit gekozen kan worden)

Door slim te spelen kan de challenge area vaker bezocht worden en zullen er extra punten verdiend worden!

Het programma ziet er als volgt uit: (Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf):

14.00 uur           ontvangst op locatie
14.30 uur           Uitleg en teamindeling City Challenge 

14.45 uur           Aanvang City Challenge
16.30 uur           Einde City Challenge en korte pauze

                          (terwijl wij een ludieke prijsuitreiking voorbereiden)    

16.45 uur            De prijsuitreiking, een act op zich en de leukste en ludiekste foto's en video's worden gepresenteerd.

17.00 uur            Einde van zeer leuke activiteit.
17.00 uur            Evt. borrel en diner (optioneel)
De eindtijd bepalen jullie natuurlijk zelf. Alle foto en video-opdrachten worden naar u verstuurd als contactpersoon.

 

Kernwoorden: Samenwerken, teambuilding, communicatie, elkaar beter leren kennen, motivatie en humor

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Scheveningen, Den Bosch, Eindhoven, Delft, Gorinchem, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Venlo, Breda, Groningen, Heerenveen, Middelburg, Kerkrade, Maastricht, Antwerpen en Gent

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!