Film Festival

  • Teambuildingspellen.nl
  • 20 - 500 personen
  • 10740
  • Beschrijving

Een uniek teambuildingspel (evenveel rollen achter als voor de camera)

Als veilig uitje:

Maak met elkaar een film met behulp van een van onze ludieke storylines of thema's.  Voor iedereen een passende rol voor of achter de camera. 

Film Festival: (unieke storylines of eigen opdracht)
Door de opbouw en ontwikkeling in het spel worden de teams steeds enthousiaster en fanatieker.
U zult versteld staan van het resultaat!

Teambuilding:

U kiest binnen uw team wie o.a. de functie van camera, geluid, regie, productie, tijdcode, script/storyline schrijven, acteren of figureren op zich neemt.

Welk team wint de Oscar voor de beste film, acteur of actrice en maakt de origineelste scene! 

Maak vooraf een keuze uit een speelfilm, promotiefilm of commercial. 

Een onvergetelijk teamuitje, voor een brede doelgroep waar iedereen aan mee kan doen. Ook zal er een hoog inspiratiegehalte voor de teams/crews bereikt worden omdat we uiteenlopende storylines aanreiken. Van Uw eigen thema of onderwerp kunnen we ook een storyline maken.

Binnen en buiten mogelijk het gehele jaar!
Uw gezelschap wordt onderverdeeld in teams/crews van maximaal toegestane grootte. Elk team krijgt de beschikking over een professionele camera, geluidsghengel en een keuze uit verschillende storylines, kostuums en attributen voor de spelers. Men kan er voor kiezen zelf een storyline uit te kiezen of zelf te bedenken.
Kortom er zijn technische, creatieve en organisatorische rollen op de voor en- achtergrond in te vullen. Overigens kan er ook tijdens het filmen van een aantal rollen worden gewisseld.

Voor de scenes hebben de teams de vrije keuze uit verschillende locatiepunten (zowel binnen als buiten) die passen bij het verhaal.

Na afloop van de opnames worden de films gemonteerd terwijl het gezelschap napraat met een drankje en een hapje.
Na het Diner gaan alle filmpjes in premiere waarna de jury zich zal bezinnen op de meest hoogdravende hoogtepunten binnen elk team. Tot slot gaat de rode loper uit voor al onze Oscarwinnaars die met veel elan in de spotlichts worden gezet. 

Een Herinnering om nooit meer te vergeten!!!
.
De organisatie krijgt na afloop al het materiaal toegezonden zodat u snel en eenvoudig iedereen de hilarische films kan doorsturen. Kortom een hernnering voor het leven! 

Het programma ziet er als volgt uit (tijden zijn variabel):
13.00 uur Ontvangst op locatie
13.30 uur Instructie en start filmen 
16.45 uur Laatste team retour; (borrelen) 
17.30 uur Aanvang diner (op uw eigen locatie of horeca gelegenheid)
19.00 uur Premiere films en aansluitend oscaruitreiking. 
19.20 uur Einde (alle films worden binnen enkele dagen naar u als contactpersoon verstuurd; kortom een blijvende herinnering) 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Scheveningen, Den Bosch, Eindhoven, Delft, Gorinchem, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Eindhoven, Venlo, Breda, Groningen, Heerenveen, Middelburg, Kerkrade, Maastricht, Antwerpen en Gent

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!