Faalplezier (online-versie)

  • Faalplezier
  • 8 - 2000 personen
  • 10547
  • Beschrijving
De onvermijdelijkheid van falen
Een gevarieerde online-versie van de succesvolle workshop Faalplezier. Vanuit theater, muziek, schrijven en beeldende kunst zullen we met elkaar ervaren dat falen onvermijdelijk is en misschien zelfs wel noodzakelijk. Ondertussen zullen we veel plezier hebben. Het is zodoende leerzaam en ontspannend tegelijk!

Het zal een zoom-bijeenkomst zijn in een ‘foyer’ en vijf zalen. We gaan na een ontvangst in groepjes uiteen en bezoeken steeds voor 20 minuten een voorstelling, een workshop of een andere activiteit. Ten slotte komen we ook weer allemaal bij elkaar en sluiten we af.

We zijn dan 2,5 uur met elkaar in de wereld van het theater geweest. Daar waar we al maanden niet konden zijn.

Laten we de mogelijkheden bespreken. We zijn afhankelijk van beschikbaarheid van mijn collega’s. Ik bel jou of jij belt mij… dan kunnen we overleggen en samen iets moois bedenken.

Teambuilding kan dus toch online
De meest uiteenlopende groepen uit de volle breedte van de markt hebben leerzame uurtjes gelachen. Een terugkerende reactie: Verrassend om mijn collega's eens op deze manier te ontmoeten.

Kleine, grote en hele grote groepen
Online maakt het niet uit met hoeveel we zijn. We hebben inmiddels ervaring met meer dan 300 gasten, ook met kleine clubjes, het was steeds geweldig leuk.

Investering
De investering hangt af van het aantal 'kleine zalen' oftewel deel-workshops. Er is veel mogelijk in ieder geval. Graag stuur ik een offerte op maat.

Duur en locatie
De online-faal-training duurt meestal zo'n 2,5 uur.
Er wordt gebruik gemaakt het vergader programma ZOOM.
Faalplezier kan ook in het Engels worden gegeven.

Neem contact op via onderstaand formulier om je specifieke wensen te delen.
Ligging uitje
Normaal alleen in Nederland en Vlaanderen... en nu dus de hele wereld.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!