Expeditie Robinson Experience

  • Be Event Group
  • 20 - 350 personen
  • 10776
  • Beschrijving

Wie ontpopt zich tot een echte Robinson? Bij deze team challenge staan snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk goede samenwerking voorop. Na de kick-off, waarbij ieder team haar eigen teamvlag heeft gemaakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse proeven.

Een korte impressie van wat je te wachten staat:

Proef 1: De wandelende A
Er moet met het beschikbare materiaal eerst een stabiel (A) frame worden gebouwd. Op het wandelende A Frame moet één persoon plaatsnemen. Het is de bedoeling om in een zo kort mogelijke tijd de wandelende A over een traject verticaal te laten voortbewegen op de twee staanders. De wandelende A wordt begeleid door minimaal vier personen me behulp van vier touwen die aan de top van de "A" bevestigd zijn. Het team dat het snelst de wandelende A het traject laat doorlopen heeft gewonnen.

Proef 2: Blindemansproef
Met een speelveld vol met ballen is het doel van het team: zoveel mogelijk ballen met het juiste nummer in de juiste bak krijgen. Dit lijkt makkelijk maar.. De blinddoeken maken dit een stuk lastiger! De overige teamleden mogen het vierkant niet betreden, maar zullen coachen vanaf de zijkant. Gegarandeerd één grote hilarische chaos.

Proef 3: Reuze Memory
Bij dit spel is niet allen de fysieke kracht van belang, maar vooral ook de mentalet. De spelers staan om het veld. Om de beurt mag er een speler het veld in om een van de planken om te draaien. Welk team vind de meeste paren binnen de tijd!

Proef 4: Bamboestieken
Jullie materiaal, heel veel bamboestokken en elastieken. Welk team maakt de hoogste toren en weet de teamvlag hierin te verwerken.

Eilandraad:
Na de proeven gaan de teams zich beraden over wie er voor hun in de finale gaat strijden. De punten die tijdens de proeven zijn verdiend worden omgezet in stemmen. Worden deze stemmen tactisch verdeeld dan kunnen de teams meerdere teamleden in de finale krijgen.

Finalespel:
De finale blijft een verassing maar dit is een ultieme race met water halen, kokosnoten graven, puzzels oplossen. Welk team haalt het eindpunt als eerst.

Tijdsduur: 2,5 uur

Programma in tijd (suggestie)
14.30 uur : aankomst en gelegenheid voor een drankje
15.00 uur : start Be Robinson Team Experience
17.30 uur : prijsuitreiking
17.45 uur : einde activiteiten, borrelen
18.00 uur : aanvang barbecue of buffet (optioneel)
21.00 uur : einde, vertrek naar huis

Eventuele uitbreiding:
Voor het echte Robinson gevoel is uitbreiding met een Beach rescue reddingsboot mogelijk.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in met locatie voorkeur! 

Trefwoorden:
Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding activiteit, team uitje, collega uitje, afdelingsuitje, strand, beach, teambuilding games, stranddag, strandactiviteit, zeskamp, Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland.

Ligging uitje

Scheveningen
Den Haag
Amsterdam
Rotterdam
Delft
Hoek van Holland
Zeeland
Eindhoven

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!