Escaperoom Het Fort

  • Escaperoom Het Fort
  • 10 - 1000 personen
  • 10895
  • Beschrijving
Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten! Wanneer de deur achter je in het slot valt gaat de tijd in en onthoud… die tijd tikt sneller dan jij denkt.

Escaperoom Het Fort heeft twee spectaculaire escaperooms, namelijk ‘Het Medicijn’ en ‘De Bomkelder’.  Beide kamers hebben te maken met de geschiedenis van dit oude fort maar dan in een geheel andere tijdperiode. Welke kamer spreekt jou het meeste aan?


De escaperooms van Het Fort zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar. Met je teamgenoten is het enorm belangrijk om samen te werken, ‘out-of-the-box’ te denken, cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen. Weet jij uiteindelijk de missie te voltooien en binnen de tijd het fort te verlaten? We challenge you!


Maak je dagje uit compleet
Naast een uitdaging in één van onze escaperooms, heb je bij Restaurant Fort Lunet de mogelijkheid om voor- of achteraf te lunchen of te dineren. Ben je met een grotere groep? Dan kan je ervoor kiezen om een wisselactiviteit te organiseren. Je deelt de groep op in twee kleinere groepen. Groep één speelt eerst een GPS speurtocht terwijl de andere groep de escaperooms in gaan.

Wanneer beide groepen klaar zijn is er een mogelijkheid voor een pauze met een drankje. Na de pauze wisselen de groepen om zodat iedereen een keer de escaperoom en de GPS speurtocht speelt. De wisselactiviteit sluiten wij af door een prijsuitreiking te houden door het team bekend te maken met de snelste escapetijd en de meeste antwoorden goed van de GPS Speurtocht.

Voorbeeldprogramma*:
12.30 uur – Ontvangst met koffietafel en gebak (exclusief)
13.30 uur – Uitleg sloep en start vaartocht naar Nationaal Park De Biesbosch
14.30 uur – Start GPS Biesbosch Sloepen Challenge
16.30 uur – Einde GPS Biesbosch Sloepen Challenge en start minirondvaart
17.30 uur – Terugkomst bij Fort Lunet
17.45 uur – Start prijsuitreiking
18.00 uur – Start heerlijke barbecue (exclusief)

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en aanvullingen zijn in overleg te bepalen.

Prijs

  • De prijs van de uitbreidingen is op aanvraag

Culinair programma

  • Eten en drinken zit niet standaard bij de escaperoom of andere arrangementen
  • Heb je interesse in eten en drinken? Laat ons dit weten en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden
  • Eén locatie voor de activiteit en eten en drinken

Aanvullende elementen

  • het wisselprogramma is aan te vullen met de bovengenoemde GPS Challenge. Deze zijn mogelijk met onze elektrische tuktuks, scooters of lopend
  • Voor het besturen van onze tuktuks en scooters heb je een geldig autorijbewijs B nodig

Overige arrangementen
Naast onze escaperooms organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes

Ligging uitje
NP de Biesbosch, Vestingstad Geertruidenberg, Heusden, Woudrichem, Drimmelen, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!