Escape to Victory (naar Texel)

  • ABC Events
  • 24 - 250 personen
  • 10544
  • Beschrijving

Een wedstrijd - Een training - Een race - Een avontuur
Rally rijden - Ribboot varen - Tuk Tuk Challenge - Theater avond - Diner - Ontbijt - Dubbeldekker tocht

Een meerdaags avontuur compleet met eten, drinken en overnachting. Een race die start met legervoertuigen vanuit een te kiezen plaats in Noord-Holland.

De deelnemers weten nog niet wat hen te wachten staan als de soldaten binnenstormen om de rekruten een uitgebeide instructie te geven. Met authentieke legervoertuigen zal de route op verschillende manieren gevonden moeten worden. Een gedeelte gaat met GPS, dan met kaarten en vervolgens met een links, rechts-kaart.

Eenmaal aangekomen in het Noordelijkste puntje van Noord-Holland liggen hier snelle ribboten die ook gebruikt worden door de reddingsbrigade. Jullie knallen over de waddenzee richting de razende bol waar de zeehonden gespot kunnen worden. Vervolgens varen jullie door naar Oudeschild op Texel. Hier staan weer een aantal voertuigen klaar die jullie naar de eindlocatie brengen.

Hier vind een show of quiz plaats met een overheerlijk diner. Vervolgens is er een vrije avond en daarna overnachten om weer uit te rusten voor de terugreis. De volgende ochtend krijgen jullie van de commandant een overheerlijk ontbijt aangeboden en worden jullie met uniek vervoer terug gebracht naar de startlocatie in Noord-Holland.

Uitbreidingen
- Ribboot varen
- Tuk tuk Challenge
- Vliegen op texel
- Parachute sprong op texel
- Tocht naar Vlieland
- Texels wandeling
- Bezoek aan het juttersmuseum
- Bezoek aan de Texelse Brouwerij
- Luxere overnachting

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Zwanenburg, Spaarndam, Alkmaar, Den Helder, Texel, Oudeschild, Den Burg, de Cocksdorp, Vliegveld Texel, Velserbroek

Trefwoorden
Bedrijfsuitje, rally rijden, legervoertuigen, legervoertuig, ribboten, ribboot varen, tuk tuk rijden, tuk tuk challenge, het texelse goud, bierbrouwerij, bedrijfsuitje met overnachting, juttersmuseum, texel, vlieland, meerdaags evenement, tweedaags evenement, Nederlands leger, varen, meest originele bedrijfsuitje, ludiek bedrijfsuitje, teambuilding.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!