Escape the City!

  • Escaperoom Events
  • 4 - 300 personen
  • 10954
  • Beschrijving

Escape the City is meer dan alleen een escape room: Ontdek een stad naar keuze en combineer dit met de leukste elementen van een escape room!

We ontvangen de complete groep in een restaurant (naar keuze, of een restaurant waar wij mee samenwerken). 
Een drankje naar keuze volgt. Altijd lekker. Gezellig babbelen met elkaar. Totdat.. totdat.. er ineens een bom in de stad blijkt te liggen. En waar bevinden jullie je? Inderdaad. In deze stad! De teams worden samengesteld. Materialen worden klaargezet. De koffie is op en vanaf nu is het iedereen voor zich. Wie ontmanteld de bom als eerste!?

Alle teams bevinden zich in de stad en hebben dezelfde taak. Door middel van het vinden van de highlights van de stad + weetjes hierover kunnen hints verzameld worden. Met deze hints los je allerlei mysterieuze oude raadsels op.

Let op: dit zij niet zo maar rebussen of puzzles. Nee: dit is een combinatie van eeuwenoude, serieuze games en leuke, gezellige games.

Een ideale mix. Die zeker niet te makkelijk is. En ook zeker niet te.. moeilijk. Al zijn daar de meningen over verdeeld.. Geloof ons. Deze ‘puzzles’  zijn echt gaaf. Er zit namelijk veel verschil in puzzles en ‘puzzles’!


Meer weten? Geef ons een belletje of vul het onderstaande aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. We helpen jullie graag met het maken van de juiste keuze!

Can You Escape Your City....?!!! 

Ligging uitje

Wij zijn door de gehele BeNeLux te vinden! Van Terschelling tot Zuid-Vlaanderen, je komt ons overal tegen. Niet is voor ons te gek!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!