Escape the City

  • Stad Unique
  • 2 - 200 personen
  • 10823
  • Beschrijving

Escape the City

Wil je de stad op een bijzondere manier verkennen? Bij Escape the City is het start- en eindpunt bekend, maar lukt het jullie om het juiste spoor te vinden?

Tijdens deze interactieve speurtocht kom je in 3 uur langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Met Escape the City kom je spelenderwijs op plaatsen waar je normaal niet komt of al kletsend voorbij was gelopen.

Hoe werkt Escape the City van Stad Unique? 

Je ontvangt een mail met foto’s en een kaart van de stad. Op de kaart is de stad verdeeld in vakken. In elk vak moeten jullie de locatie zien te vinden die is afgebeeld op de foto die jullie ontvangen hebben. Eenmaal de juiste fotolocatie gevonden maken jullie een groepsselfie en sturen die naar de instructeur van Stad Unique. Is dit het juiste vak, dan kunnen jullie vanaf hier weer verder zoeken. Is het vak niet juist, dan moeten jullie een andere kant op. Lukt het jullie om de stad uit te komen?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het onderstaande formulier in.

 

De prijs:

€52,50 (1 t/m 6 deelnemers). Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW.
De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.


Ligging uitje

Escape the City is te spelen in bijna alle Nederlandse en Belgische grotere steden en zelfs in de Duitse steden vlak over de grens: Alken, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bonn, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Duisburg, Düsseldorf, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gent, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Keulen, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Maastricht, Mechelen, Middelburg, Münster, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!