Escape Room op Locatie

  • Escaperoom Events
  • 8 - 1000 personen
  • 10912
  • Beschrijving

Laat jou en je collega's, familie of vrienden gijzelen door de maffia. Wij bouwen de complete ruimte om tot een weerzinwekkende escaperoom. Winnaar evenementenconcept van het jaar! Mogelijk in kantines, kantoren, kazernes en meer..

Welkom…...In je eigen kantoor, je eigen kantine, je eigen woonkamer of je eigen schuur. Je kent de meubels. Je kent de muren. Je kent de inboedel. En je kent de deur. 

Maar die sleutel die in je broekzak zat is verdwenen en ingeruild tegen extra inboedel. Hoe kom je uit je eigen bekende ruimte!? 

Escaperoom op locatie. Een game met een spectaculair begin. Waarbij niemand weet wat ze overkomt. Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsel, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten.

En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?
 
Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kamer. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Gloednieuw en overal te spelen. Ideaal als teambuilding door middel van de grote uitdaging, samenwerking en hilariteit en inventiviteit van de escaperoom.
Escaperooms onder andere gespeeld in: kantines, kantoren, vergaderruimtes, huisjes op parken, kazernes, etc!

Leuk als bedrijfsuitje/ personeelsuitje/ teamuitje

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!