Eendenrally Achterhoek

  • Eventpoint
  • 8 - 40 personen
  • 11094
  • Beschrijving

Leuk Nostalgisch teamuitje of afdelingsuitje met klassieke Citroën 2cv (lelijke eendjes) in de Achterhoek. Jullie rijden via landweggetjes en bospaden een afwisselende route door het mooie coulisenlandschap van de Achterhoek. Onderweg is er de mogelijkheid voor een drankje en een hapje.

Na ontvangst op de eendenverhuur locatie volgt de introductie en uitleg van de 2cv. Vervolgens maken we de indeling van de teams per auto en gaan jullie op pad. Tijdens dit ludieke en uitdagende bedrijfsuitje, rijden jullie in teams van ca. 3-4 personen in een klassieke Lelijke eend (2CV). De route gaat door de mooie omgeving van de Achterhoek, met veel onverharde wegen. De navigatie van de route gebeurt op verschillende manieren. U doet een deel met bolletjes pijltje systeem, een deel fototocht en een gedeelte met de topografische kaart of gps navigatie.

Naast de leuke ervaring van het rijden met de oldtimers en het genieten van de natuur, spelen de teams een competitie tegen elkaar. Onderweg hebben wij een aantal behendigheidsproeven, en opdrachten voor jullie in petto.

DRANKEN VERZORGING (optioneel)
Tijdens de stops van de behendigheidsproeven en teamopdrachten kunnen er diverse non alcoholische drankjes aangeboden worden.

Ligging uitje

Jullie rijden via landweggetjes en bospaden een afwisselende route door het mooie coulisenlandschap van de Achterhoek.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!