Een 4x4 rijden op een 4x4 terrein

  • ORC Events
  • 2 - 300 personen
  • 10937
  • Beschrijving

Kies je voor 4×4 rijden in een Land Rover, dan kies je voor spanning en uitdaging. We nemen je een ochtend of een middag mee naar een 4×4 terrein (100% modder garantie dus 100% fun), waar je alles uit jezelf en de Land Rover haalt om het uitdagende landschap te bedwingen. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende tijd achter het stuur doorbrengt, wordt elke Land Rover bezet door maximaal 3 personen en een instructeur. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs laten je op een veilige manier ervaren waar de wagens én jijzelf toe in staat zijn. Adrenaline gegarandeerd!

4×4 Rijden
Deelnemers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf en het voertuig te halen, men leert om in veel voorkomende verschillende omstandigheden en de dan geldende bodemgesteldheid het voertuig te beheersen.

UItbereidingen mogelijk: 

Trial Rijden
Er is een 4×4 parcours uitgezet met verticaal geplaatste obstakels waarbij de deelnemer met het voertuig de route voorwaarts dient te volgen. Het aanraken of omverrijden door fout manoeuvreren levert strafpunten op.

4×4 Rijden met een behendigheidsfactor.

Quad rijden
Behendigheid en techniek wisselen elkaar in hoog tempo af. Na een gedegen instructie van de instructeur kunt u gerust de uitdaging op het geaccidenteerde behendigheid parcours aan. En leert u tijdens het quad rijden in wisselende situaties het behendigheid parcours te bedwingen. Een bijzonder avontuurlijke en spectaculaire belevenis tijdens het quad rijden.

Programma van 3 to 4 uur (afhankelijk vann het aantal deelnemers). 
Leuk als personeelsuitje, bedrijfsuitje of teamuitje!

De prijzen starten bij circa €100,- excl 9% btw per persoon. Inclusief caterinng zoals onntvangst met koffie/thee en wat lekkers, fris en candybar tussendoor en een drnakje naar keuze achteraf. 

Ligging uitje

Dit is mogelijk op bijvoorbeeld 4x4 terrein de Landsard (net buiten Eindhoven) gecombineerd met onze eigen locatie Middelbeers of op Experience Island te Loon op Zand.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!