E-Tours / Segways-E-Scooters-E-Choppers

  • IceBear Events
  • 24 - 200 personen
  • 10946
  • Beschrijving

Wij verzorgen Electric tours op maat door alle steden van Nederland en België. Voor een selectie van steden hebben wij diverse vaste routes uitgestippeld voor een aantrekkelijke prijs.

Het voordeel van een Electric tour is dat wij de grootste verhuurder van electrische voertuigen zijn die op iedere gewenste locatie kan komen in heel Nederland en België.

Wat houd een Electric tour in?
Een Electric tour begint met het vooraf uitkiezen van het voertuig waarmee u deze tour mee wilt maken, bij aanvang van de opdracht doen wij de ontvangst en een uitleg van de voertuigen.

Vervolgens krijgt elke deelnemer individueel uitleg over het voertuig en kan er gereden worden. Zodra de instructeurs zien dat de deelnemers goed genoeg zijn om zelfstandig te kunnen rijden gaan we op pad en wordt er een leuke tour gemaakt vanaf de desbetreffende locatie.

Segway tour                              (2 uur - van 24 tot 100 personen)
E-Scooter / E-Chopper tour  (2 uur - van 24 tot 200 personen)

Er kan ook een combinatie gemaakt worden van de aangeboden voertuigen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

1 voertuig prijs vanaf € 64,50 p.p excl. btw
Wisselprogramma met Segway én E-Chopper vanaf € 74,50 p.p excl. btw
Prijzen zijn inclusief transport en begeleiding van instructeurs.

Bent u met minder personen en lijkt het leuk om segway te rijden? Kom dan naar onze locatie op de Veluwe!  Segway Tour al vanaf 8 personen op onze locatie!

Ligging uitje

Overal in heel Nederland, België  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!