Duurzame Energie Challenge

  • Dukino Business Events
  • 10 - 750 personen
  • 10545
  • Beschrijving

Onder gejuich van het publiek beginnen de zelf ontworpen wieken op gang te komen. Maar hoe snel zullen ze draaien? En hoeveel stroom zullen ze gaan opwekken? 

Stelt u zich eens voor...
Twee tot vijf teams construeren elk een enorme mobiele windmolen, opgebouwd uit reuze meccano. Elk bouwwerk is 5 meter lang en ruim 4 meter hoog!

Zelf ontwerpen
Een ‘groene’ en bijzondere beleving waarbij u in teamverband constructief en creatief aan de slag gaat. De basis volgens 3D bouwtekening maar de cruciale en bewegende onderdelen geheel volgens eigen ontwerp. Er zijn bij het ontwerpen van de wieken variabelen mogelijk in lengte, breedte, vorm, oppervlakte, kantelhoek en richting! Welk team is het creatiefst aan de tekentafel?

Samenwerking is essentieel
De teams zullen de taken effectief moeten verdelen om de verschillende units in elkaar te zetten, maar ook blijven managen om de units tijdig samen te voegen voor een strakke bouwtijd. Daarnaast zijn er onderdelen en punten te verdienen met het spelen van spellen en het voltooien van opdrachten. 

Enorme windmachine!
In de finale moeten de teams in een vaste tijdseenheid de verrijdbare windmolen parkeren vóór de windmachine, de windmachine aanzetten, en vervolgens zoveel mogelijk energie opwekken met behulp van windkracht... Welke windmolen maakt de meeste RPM (rounds per minute)? En welk team meet de hoogste piekstroom? 

Welk team heeft de beste totaalscore en mag zichzelf winnaar van de ‘Duurzame Energie Challenge’ noemen?

Programmaduur: 3 tot 3,5 uur.
Aantal personen: 12 tot 140, <140 i.c.m. andere programma's.
Vergaderfaciliteiten aanwezig.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over dit teamuitje/ bedrijfsuitje het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Dukino Business Events te Eindhoven op 10 minuten van het centrum, of op locatie in Nederland. 

Teambuilding ten top!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!