"De Mobilisatie" (Legeruitje)

  • ABC Events
  • 16 - 1000 personen
  • 10533
  • Beschrijving
Dit is een coronaproof bedrijfsuitje!

Deze spannende missie start bij een prachtige locatie midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude (nabij Haarlem). Deze onopvallende locatie ligt midden in het gebied dat bekend staat als de "Stelling van Amsterdam". Na de briefing ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start...

De Rally
Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. De ronkende voertuigen staan inmiddels voor u en uw collega's in colonne gereed! Onder begeleiding van een teamcaptain starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs smalle en hobbelige paden op weg naar het einddoel.

Paintball
Aangekomen bij het einddoel gaat de strijd verder met een Paintball gevecht! Wie wint deze missie?

Coronaproof:
Doordat er kleinere groepen worden gemaakt, is het altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. De groep zal in 2 pelotons worden ingedeeld, waarbij het eerste peloton zal starten met de rally en het tweede peloton met paintballen. Halverwege de middag zullen de pelotons omdraaien van activiteit. Zelfs in de voertuigen, met behulp van een plexiglas plaat! Al onze evenementen zullen starten met een korte anti-pandemie-training. Hierbij zult u op ludieke wijze uitleg krijgen over handen wassen, mondkapjes op- en afdoen en afstand houden van elkaar.

Voor meer informatie en of vragen, vul het onderstaand formulier in!
Ligging uitje
Haarlem, Amsterdam, Overveen, Bloemendaal, Zandvoort, Velsen, Velserbroek, Wormerveer, Spaarndam, Spaarnwoude, Halfweg, Zwanenburg, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Heemstede

Trefwoorden
Outdoor bedrijfsuitjes, survival, actieve uitjes, sportieve teamuitstapjes, sportief evenement, outdoor spel en ontspanning, outdoor sport en actie, evenementenbureau, teambuilding, teamtraining, samenwerking, bedrijfsuitje in Amsterdam, rijden in legervoertuigen, stoer bedrijfsuitke, paintballen met collega’s, actief bedrijfsuitje, strijden in teamverband, coronaproof, pandemie, afstand.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!