De Kerst PubQuiz - Het leukste eindejaarsuitje!

 • Uitjes en Eten
 • 15 - 300 personen
 • 11092
 • Beschrijving
 • Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje voor het einde van het jaar? De Kerst PubQuiz is met of zonder diner te boeken!

  Plezier, doe- en denkopdrachten en verschillende vragen in een Kerstthema! Je kan de Kerst Pubquiz boeken als Quiz op jullie locatie of Uitjes en Eten regelt een leuke sfeervolle locatie, het diner en de drankjes! Een avond ontzorgt en lekker genieten!

  Wat houdt de Kerst PubQuiz in?
  Kennis-, sport-, muziek- en quizvragen maken de Kerst PubQuiz compleet
 • Teamspel met strijd, scherpzinnigheid en gezelligheid
 • Gezellig met elkaar, maar toch competitief
 • Wie gaat er in de finale met de Kerst Trofee vandoor?


Omschrijving programma
De kerst quizmaster van Uitjes en Eten ontvangt jullie in een gezellige café/restaurant (of op jullie eigen locatie) met als thema Kerst. De teans worden gemaakt van 4 tot 6 personen en gaan jullie het tegen elkaar opnemen! Tussen de spelrondes door genieten jullie van een heerlijk drie gangen keuze menu inclusief drankjes. De Uitjes en Eten Kerst PubQuiz is een combinatie van vele doe- en denk vragen en opdrachten op het gebied van muziek, reclame, sport politiek enz. 

De vernieuwde Kerst PubQuiz staat garant voor plezier, meezingers en leuke opdrachten die voor iedereen geschikt zijn!

Voorbeeld programma (Tijden kunnen geheel naar wens aangepast worden)
Het onderstaande programma is op basis van het "Diner All-in*" arrangment:

17.00 - 17.30 Warm ontvangst 
17.30 - 18.15 Eerste ronde PubQuiz
18.15 - 18.45 Voorgerecht 
18.45 - 19.45 Tweede ronde PubQuiz
19.45 - 20.30 Hoofdgerecht
20.30 - 21.15 Laatste ronde PubQuiz
21.15 - 22.00 Nagerecht en de prijsuitreiking

Inclusief

 • Professionele begeleiding gedurende het gehele programma
 • Gebruik van alle benodigde materialen
 • USB met alle gemaakte foto’s
 • Trofee voor winnende team

Enthousiast geworden? Vraag via onderstaand formulier een gratis, vrijblijvende offerte aan!

Recensies
Klanten die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld een 9,2! uit ruim 375+ recensies! Benieuwd naar alle recensies? Bekijk hier alle recensies!

Aantal personen        Totaal prijs
15 tot 20                      € 77,45 p.p. incl. BTW
21 tot 35                      € 74,40 p.p. incl. BTW
36 tot 50                     € 69,60 p.p. incl. BTW
50 of meer?                 Op maat

Wel de Kerst PubQuiz, maar geen 3 gangen diner? Geen probleem, vraag alsnog een offerte aan en geef het even aan in de opmerkingen.Ligging uitje

Elke stad in Nederland en Belgie! Zoals: Apeldoorn, Appingedam, Arnhem, Assen, Bergen aan Zee, Bergen op Zoom, Bergen,Brabant, Breda, Breille, Camperduin, Castricum, Delft, Den Bosch, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Doorn, Dordrecht, Drachten, Ede, Egmond aan Zee, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Hilversum, Hoek van Holland, Hollandse Biesbosch, Hoorn, Kampen, Lage Bergse Bos, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Monnickendam, Naarden, Nijmegen, Noordwijk, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Petten, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Schoorl, Sneek, Spaarnwoude, Tiel, Tilburg, Twiske, Uden, Utrecht, Venlo, Vierhouten, Vlissingen, Volendam, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zaandam, Zandvoort, Zutphen, Zwolle en in alle andere steden van Nederland! Personeelsuitje Kerst/ teamuitje Kerst/ bedrijfsuitje Kerst/ afdelingsuitje Kerst

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!