Dagje Terug in de Tijd

  • Toon Vertier
  • 8 - 400 personen
  • 10597
  • Beschrijving

Een zeer origineel bedrijfsuitje waarvan u als organisator absoluut geen spijt zult krijgen. Een beleving op Top niveau!

Onder het genot van een lekker kopje koffie (indien gereserveerd) heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers van het bedrijfsuitje uitleg over dit veelbelovende programma.

Nu is de tijd rijp. Na een korte instructie over het gebruik van de solex begint dan ook daadwerkelijk de beleving op 'de SOLEX' uit grootmoeders tijd. (Voor elk personeelsfeest, teamuitstapje en of afdelingsuitje een aanrader). De rit die u rijdt voert u door het Brabantse meijerese populierenland, door een prachtig mooi stukje natuur met alle bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op een zonnig terras. Bovendien voert de rit door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling. De solextour is een beleving op zich waar nog lang over nagepraat zal worden.

Als eenieder weer op de plaats van bestemming is houden we een pauze zodat we even lekker bij kunnen kletsen.

Mega bowl is een uniek spel met kenmerken van bowling, kegelen en midgetgolf. De bedoeling is om op de 11 verschillende banen in zes worpen zo veel mogelijk punten te scoren door de bal in, op of door de uitdagende hindernissen te rollen. Wie scoort de meeste punten? En bij wie vliegt de bal uit de baan?

Prijsuitreiking
Als eenieder weer op plaats van bestemming is wordt het winnende team gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn.

Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor dit uitje onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje
BEST, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!