Culinair dagje Amsterdam

  • Top Tours
  • 20 - 500 personen
  • 10495
  • Beschrijving

Gezellig samen een culinair dagje in Amsterdam beleven? Erg leuk voor de teambuilding. Dit middagprogramma is geschikt voor groepen die houden van eten en elkaar beter willen leren kennen. We starten met een smakelijke lunch waarna enthousiaste gidsen de groep meenemen voor een Culitour. 

13.00 uur – 14.00 uur Lunch 
In een gezellig restaurant in de binnenstad van Amsterdam geniet u met uw team van een smakelijke lunch.

14.00 uur – 17.00 uur Culi Tour
Culitour Amsterdam is de rondleiding door Amsterdam waarbij u alles te weten komt over de stad en haar culinaire hotspots. Samen met onze gids gaat u de stad verkennen. De gids zal u alles vertellen over het ontstaan van Amsterdam en de prachtige monumentale gebouwen. Maar u staat ook regelmatig even stil bij unieke culinaire winkels, u wordt gewezen op de lekkerste ijssalon of het nieuwste of juist het oudste restaurant dat Amsterdam rijk is. Uiteraard mogen enkele culinaire lekkernijen tijdens deze tour niet ontbreken! Onze gids zorgt voor drie stoppen, waarbij u heerlijke proeverijtjes krijgt. De heerlijkheden worden op diverse locaties verzorgd.

Vanaf 17.00 uur Barbecue bij Déliriumcafé Amsterdam
Met uitzicht over het IJ en als grote pluspunt een overdekt terras is het goed toeven op het ruime terras van het Délirium Café Amsterdam dat op nog geen 10 minuten lopen van het Centraal Station ligt. Zo kan er bij regen en zonneschijn altijd gebarbecued worden. Er worden een tweetal salades geserveerd en uiteraard mogen de hamburgers, barbecue worstjes, kipsaté en drumsticks niet ontbreken. Dit wordt met diverse sauzen en stokbrood gecomplementeerd.

Inlcusief
 - Broodjeslunch inclusief koffie en thee
 - Culitour inclusief drie lekkernijen en consumptie per persoon
 - Gids

Ligging uitje
Amsterdam Centrum

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!