Cruisen door ‘De Groote Peel’

  • De Heere van Meijel
  • 1 - 50 personen
  • 10763
  • Beschrijving

Treed op een wel heel bijzondere manier in de voetsporen van de Eduard en Jozef van der Griendt. De twee broers die in 1882 De Griendtsveen Turfstrooisel Maatschappij oprichtte en daarmee aan de basis stonden van de economische bloei van het peelgebied.

Vanuit 'Nostalgie Eten & Drinken' kunt u gedurende 1,5 of 2,5 uur een Swingtrike huren en een toertocht maken langs het beroemde kanalenstelsel. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers en vervolgens SWINGT U langs het kanalenstelsel van de Noordervaart, het Deurnes kanaal en de Helenavaart. Deze kanalen waren aanvankelijk bedoeld ter afwatering van het veengebied en voor het transport van de in de Peel afgegraven turf. Naast de kanalen wordt u getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden.

Cruisen door ‘De Groote Peel’ op een Swingtrike!
De Swingtrike toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke en ‘groene’ wijze Meijel en de Peelomgeving willen leren kennen. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin, collega’s, vrienden of familie. Een uniek dagje uit voor iedereen!

Al dan niet gecombineerd met een 2e activiteit, lunch, buffet of diner, bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze Swingtrike toertochten. De Swingtrike tochten bieden plaats van 1 tot 21 personen. Tot 41 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen zoals de Tuk Tuk Tocht, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Starttijden:
10:30 uur
14:15 uur

Voorwaarden:
- Bestuurder minimaal 16 jaar
- Borg : € 50,- Swingtrike met een maximum van € 250,00 per boeking
- Overige voorwaarden en huurcontract

Inhoud van het arrangement:
* Ontvangst; optioneel uit te breiden met koffie, thee en Limburgse vlaai (€ 5,50 p.p.)
* Introductie en korte behendigheidsoefening voor het rijden van de Swingtrike
* 1,5 uur of 2,5 durende Swingtrike-tocht door natuurgebied ‘De Groote Peel’.
* Optioneel uit te breiden tot een dagarrangement met een 2e activiteit
* Optioneel uit te breiden met een lunch en/of diner bij De Heere van Meijel.

Prijs:
- 1,5 uur durende tocht vanaf € 27,50 p.p.
- 2,5 uur durende tocht vanaf € 34,50 p.p.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

In het Peelgebied (ZuidOost Brabant - Noord Limburg)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!