Crimineel Amsterdam

  • Van Aemstel Produkties
  • 10 - 150 personen
  • 10619
  • Beschrijving

Uw crimineel dagje Amsterdam begint uiteraard in de Warmoesstraat, vlakbij het CS. Op slechts honderd meter van het beroemde politiebureau bezoekt u het sfeervolle Baantjermuseumcafé. Onder het genot van koffie en gebak bekijkt u een hilarische video over de rosse buurt. Daarna wordt u opgehaald door oud-agent Ton die u meeneemt over de wallen. In de smalste steegjes van Amsterdam hoort u de spannendste verhalen.


Na de lunch duikt u dieper in crimineel Amsterdam; het is het tijd voor het echte werk. CSI Amsterdam met in de hoofdrollen Bruinsma, Holleeder & Endstra. Op de fiets in teams gaat u op zoek in Amsterdam-Zuid naar de plekken die u inmiddels kent van Het Journaal. Bij welk stoepje werd de aanslag in de Bloedstraat gepleegd? Waar zit Yab Yum? Bij welke winkel kocht Holleeder zijn inmiddels beroemde scooters? En op welke plek zijn de Keukentapes opgenomen? Weet u op de wallen de panden terug te vinden die met het Heinekenlosgeld zijn betaald? Wij willen dat u alles fotografeert, als bewijs. 


Voor fans hebben we ook de Baantjerspeurtocht inclusief lijk aan de kerkmuur, dit is lopend en duurt even lang als de CSI. Bijkomen kunt u in de stamkroeg van Mieremet. Voor het beste team is er een criminele beloning! U kunt desgewenst na afloop karaoke zingen in het Baantjermuseumcafe. Hier serveren wij ook leuke buffetjes vanaf € 16,00.

Alle onderdelen van dit criminele dagje zijn los te boeken.

Onderstaande tijden zijn flexibel!
10.30 uur koffie & gebak in Baantjermuseum + hilarische video
11.15 uur rondleiding met oud rechercheur over wallen
12.30 uur lunch op de beruchte Zeedijk
14.00 uur CSI Amsterdam of Baantjerspeurtocht met lijk
17.00 uur prijsuitreiking met karaoke

Meer originele groepsuitjes van Aemstel Produkties:
*Moordspel in de kroeg, incl. verkleedpartij en bezoek PD
*Sex in the city, hilarische speurtocht over de wallen
*Lachdag, dagje humor in de hoofdstad
*Hou van Holland, cafequiz in de rosse buurt
*oud Hollandse spelletjes, met karaoke in het Baantjermuseum
*Smartlappenworkshop, met accordeonist en cd opname
*Baantjerspeurtocht, inclusief lijk
*Amsterdams Feessie met buffet, in 17e eeuws pand nabij CS

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Bureau van Aemstel Produkties verzorgt sinds 1997 spraakmakende uitjes in Amsterdam. Bekend van NOS, DWDD en RTL Boulevard.

Ligging uitje
Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!