Crazy 88 - Alleen voor echte mafkezen!

  • Uitjesbazen
  • 10 - 300 personen
  • 10745
  • Beschrijving

Ben jij een echte mafkees en hebben jij en je collega's zin in hét meest hilarische bedrijfsuitje van Nederland? Dan zijn jullie bij ons aan het goede adres! 88 verschillende opdrachten met uiteindelijk één winnend team. Boek snel Crazy 88 bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Gegarandeerd een doldwaze dag
Wij garanderen een doldwaze dag die bij iedereen nog lang in het geheugen gegrift zal staan! Bij ons krijg je er een strenge, interactieve, doch aardige en gezellige jury bij: het brein achter de meest hilarische taferelen. Aangenaam, Mr. X.

Zet de stad op z’n kop
Mr. X verwelkomt jullie mafkezen graag. In welke stad of welk dorp dit dan ook mag zijn. Wij delen de groep op in verschillende teams. Deze zijn op elkaar aangewezen om de stad naar keuze helemaal op z'n kop te zetten! Mr.X. zal jullie de meeste knotsgekke opdrachten laten uitvoeren. Wij houden niet van ordinair, maar wel van knotsgek én hilarisch. Tijdens het gehele spel staat onze Mr. X met de teams in contact. Hij/zij zal dan ook niet schromen om feedback op de ingezonden opdrachten te geven. Ook gaan jullie hem tegenkomen in de stad voor een extra challenge. Wat dit inhoudt... Nee helaas, we verklappen nog niet alles ;-)

Waarom Crazy 88?

  • Unieke teambuilding activiteit;
  • Originele en doldwaze opdrachten;
  • Onze eigen Mr. X! (jury);
  • Ga naar kantoor met dé enige echte ‘Crazy 88 trofee’ en laat zien dat jullie hebben gewonnen!

Denk jij je collega's al goed te kennen?
Denk jij je collega's al goed te kennen? Dit zal na Crazy 88 wellicht helemaal anders zijn. De foto's en video's van de opdrachten worden in een gezamenlijke 'app' geplaatst. Zo zien jullie van elkaar hoe de opdrachten worden uitgevoerd. Kunnen jullie dit beter, gekker en/of origineler?! Wij zijn benieuwd…

Het team dat de meeste punten weet te scoren gaat naar huis met de 'Crazy 88 trofee'! Zet 'm op kantoor, in de kantine of misschien wel boven je bed. Zolang je collega's er maar jaloers op zijn!

Hongerig geworden?
Wij kunnen vooraf of achteraf een lunch of diner regelen. Laat het ons gerust weten. Voor bedrijfsuitjes hebben wij verschillende leuke restaurants en lunchrooms ter beschikking.

Prijs
Vanaf €29,50 per persoon

Duur
2,5 uur 

Ligging uitje

Mafkezen zijn overal te vinden. Dus wij bieden onze Crazy 88 dan ook in iedere stad in de Benelux aan! Niets is voor ons te gek ;-)

Leuk voor jullie teamuitje/ bedrijfsuitje/ personeelsfeestje!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!