Corona veilig zeilen

  • Zeilschip Bounty
  • 15 - 45 personen
  • 10966
  • Beschrijving

Snak jij ook zo naar de vrijheid en weer leuke dingen doen?

 

“Actief zeilen is een sport, buiten zijn, gezond bewegen geeft energie”

Stap terug in de tijd! Ga op ontdekkingsreis met een prachtig dwars getuigd zeilschip en ervaar de sfeer van de Gouden Eeuw met het comfort en de luxe van nu! Beleef een onvergetelijke & educatieve zeilbelevenis welke leuk is voor elke leeftijd.

Bounty is een bijzonder en exclusief zeilschip. Met 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak) en 114 lijnen is deze brigantijn uniek op de Nederlandse binnenwateren.

Van april tot oktober biedt dit schip mogelijkheden om alleen, of samen met vrienden, familie of je collega's of voor een zakelijke aangelegenheid mee te varen en te genieten van het zeilen als leuk dagje uit!

Speciaal voor kinderen zonder zwemdiploma zijn er zwemvesten en leuke kinderactiviteiten aan boord.

Liefhebbers mogen helpen met het zetten van de zeilen en bepalen van de koers. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk ontspannen te genieten van de elementen; zon, wind en water op één van onze comfortabele lounge kussens op het dek met een lekker hapje en drankje in de hand.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje
Standaard wordt er vanuit Bataviahaven te Lelystad gevaren.
Als mobiele locatie kan er tegen meer kosten ook vanuit andere havens gevaren worden o.a. Amsterdam, Ijmuiden, Almere, Volendam, Enkhuizen, Medemblik, Urk, Lemmer, Stavoren, Kampen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!