Corona-proof VIP zeilfeesten max 120 pax

  • Allround Zeilcharter Oxalex BV
  • 50 - 120 personen
  • 11101
  • Beschrijving

Varen op een van de mooiste zeilschepen van Nederland: De Stedemaeght. Deze bark met zijn drie imposante masten, indrukwekkende zeiloppervlak van maarliefst 1000 m2 en schitterende tuigage maakt zeilen op het Marker- of IJsselmeer tot een onvergetelijke ervaring. 
Geen festivals, muziek feestjes of de kroeg in? Organiseer je eigen VIP zeilfeest!

Geen clubs en discotheken om lekker te stappen, maar dat betekent niet dat je je eigen feestje aan boord van een Zeilschip niet mag geven!

Organiseer je eigen VIP feest aan boord van de Stedemaeght en dans de zonsondergang tegemoet op de lekkere beats van de DJ!

Zeilschepen hoeven bovendeks de 1,5 meter niet meer in acht te nemen omdat zeilen een sport is. Echter bieden wij onze klanten wel de mogelijkheid dit te kunnen doen. Daarom hebben wij de aantallen naar beneden toe aangepast en werken wij met een aangepaste cateringlijst. Verder varen wij volgens de richtlijnen van het RIVM en hebben wij extra maatregelen genomen om het voor iedereen veilig en leuk te houden.

Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden!

Ligging uitje

De Stedemaeght ligt in de Bataviahaven te Lelystad, maar kan in overleg ook vertrekken vanuit andere havens langs het Markermeer of IJsselmeer. Leuk voor jullie bedrijfsuitje/ teamuitje/ personeelsuitje/ vriendenuitje....

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!