Corona-proof Kettingreactie bouwen

 • Aanjagers.com
 • 5 - 100 personen
 • 10985
 • Beschrijving

Onze kettingreactie workshop is volledig Corona-proof! Deze toffe teambuilding brengt jouw team na al die maanden thuiswerken weer in verbinding. Op veilige afstand van elkaar bouwt jouw team met elkaar een succesvolle kettingreactie.  Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje!

Deelnemers waardeerden deze activiteit met een 9,2 gemiddeld! 

(bron: klantenvertellen.nl)
 Succes verzekerd met deze plezierige team-uitdaging. Deze workshop gaat om samen bouwen aan succes waarbij creativiteit en technische kennis op ieders niveau kunnen worden ingezet.
Als alle teamleden hun opdracht goed hebben uitgevoerd, kán de kettingreactie niet misgaan!  

 • Prijs: vanaf € 28 per persoon
 • Voor wie: écht voor iedereen
 • Duur: 80-180 minuten, in overleg. 
 • Locatie: Overal mogelijk, evt. op onze locatie in Amsterdam
 • Benodigheden: Helemaal niets.
   

REACTIES DEELNEMERS: "Heel gaaf hoe ieder stukje samenkomt tot een spetterend eindresultaat" 
Charlotte.Hendriks, Unilever,  (bron:klantenvertellen.nl) 

Uiterst knap hoe je in een korte tijd van complete chaos kunt komen tot een groot samenhangend / samenwerkend system. Er wordt op een leuke manier aanspraak gedaan op ieders creativiteit en samenwerking. En als het dan werkt, heerst er euforie. Aanjagers, dank voor deze leuke energizer! 
Mari van der Burgt, Weir Minerals,  (bron:klantenvertellen.nl)

Ligging uitje
De Kettingreactie kan nagenoeg op elke locatie plaatsvinden dus ook buiten (enigzins windstil, geen regen) We komen ook op jullie eigen locatie! We hebben ivm de Covid19-maatregelen wel veel vrije loopruimte nodig. Bel Marnix voor overleg over de benodigde ruimte!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!