Comedyshow of act op maat

  • ComedyTeam
  • 20 - 5000 personen
  • 22527
  • Beschrijving

Stand-up comedy is fenomeen een uit de Verenigde Staten. Het is een theatervorm en staat vaak uit korte humoristische verhalen. De komiek speelt meestal een snelle set van humoristische verhalen en oneliners. Bij stand-up comedy hebben de comedians meestal niet veel meer nodig dan een spotlight en een microfoon. In een comedy show is er meestal een line-up van drie tot vier comedians die om de beurt een kort en krachtig optreden geven. Deze wordt gepresenteert door een MC (Master of Ceremonie). Bij stand up is improvisatie een belangrijk onderdeel bij comedians. 

Het verschil met onze Comedy en die van anderen is dat wij na jarenlange kennis opgebouwd hebben de vertaalslag hebben gemaakt voor comedy voor bedrijven iets anders is dan comedy in een theater voor publiek die een kaartje voor jou koopt. Nu krijgt het personeel iets waar zij zelf niet voor gekozen hebben en aangezien smaak van iedereen anders is qua humor is het belangrijk om je te verdiepen voor wie je speelt en maatwerk aflevert zodat je in het moment bent en de bezoeker nu wel aandacht heeft omdat het over zijn vak of werk gaat. Samen met interactie met de mensen maken wij ook improvisaties en doen onze beste comedybits.

Een stand-up comedian is hilarisch en draagt bij prettige sfeer en vooral goed voor de lach. Bij ons kunt u comedians boeken voor een complete comedy show. Dit is fantastische toevoeging voor uw lezing, vergadering, conferentie, bedrijfsfeest. Ons Boekingsbureau ComedyTeam staat klaar met de allerbeste cabaretiers en comedians die u kunt boeken voor uw evenement. Wij bieden stand up comedy aan met lachgarantie! Niet genoeg gelachen? Geld terug!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Waar mogelijk? Utrecht, Brabant, Noord en Zuid Holland (alle randsteden)

 

Kosten Top Comedian €  995,- Maatwerk €495,- (tot 50 man)
Kosten Top Comedian €1495,- Maatwerk €495,- (vanaf 50 man)

Kosten Show met drie comedian  €1495,- Maatwerk €495,- (tot 50 man)
Kosten Show met drie comedian  €1495,- Maatwerk €495,- (vanaf 50 man)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!