Comedy & Improvisatie workshop

  • ComedyTeam
  • 20 - 200 personen
  • 22525
  • Beschrijving

Gedurende de comedyworkshop worden alles uitgelegd van het comedy-vak daarin worden alle belangrijke basis onderdelen besproken en uitgelegd. De ervaren workshopleider laat zien hoe comedy het beste geschreven en gepresenteerd kan worden. U komt achter de geheimen van comedy en presenteren met een lach. Dit vak is slechts weggelegd voor echte ervaren comedians en cabaretiers. 

Aan het einde van de workshop gaan de deelnemers in groepjes schrijven en één of meer gaan de bühne op om zijn/haar eigen comedystuk voor te dragen. Zo ervaart u hoe een cabaretier of comedian te werk gaat. Een echte stand-up ervaring dus! Straks bent u de nieuwe comedy talent en wordt u ingehuurd als comedian of cabaretier, maar de technieken komen altijd van pas als u goed met humor wil leren presenteren en zo de aandacht houdt.

Improvisatie workshop
In onze improvisatieworkshop leert u de fijne technieken van presenteren en improviseren. Door middel van leuke opdrachten en oefeningen leert u, met behulp van onze comedians en cabaretiers, hoe u het beste kan inspelen op humor, flexibel te kunnen schakelen in uw gedrag. Tijdens deze workshop is teambuilding een belangrijk onderdeel. De verschillende opdrachten worden in teamverband uitgevoerd. Samenwerken, op elkaar in spelen en elkaar aanvoelen zijn onderdelen waardoor uw teambuilding al snel een echt omhoog gaat. De cursusleider zal proberen om uw collega’s  zo veel mogelijk te stimuleren om out-of-the-box te denken en te reageren. Alles kan bij deze workshop improvisatie! Door ‘out of the box’ te denken, ontstaan de meest innoverende en creatieve ideeën en de meest bijzondere situaties.

Door middel van onze workshop, leren we je spreken met humor, nemen wij je angsten weg en zorgen wij dat je de basisbeginselen beheerst van spreken met humor. Onze comedians en cabaretiers zijn ervaren en kunnen u leren hoe het spreken is voor een publiek en cabaretiers weten als geen ander hoe moeilijk het is om een publiek te boeien, vast te houden en te vermaken.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Waar mogelijk? Utrecht, Brabant, Noord en Zuid Holland (alle randsteden).

Benodigdheden microfoon en stilte (besloten ruimte). Kosten €695,- (Tot 20 man elk extra persoon €25 per persoon) maximaal 200 personen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!