Cocktail Workshop met Diner

  • Top Tours
  • 20 - 500 personen
  • 10493
  • Beschrijving

Zin in een gezellige avond cocktails shaken en een diner? Dan wordt het tijd om wat leuks te doen met uw team. Een leuk personeelsuitje wordt u nu aangeboden in Amsterdam.

17.00 uur – 18.30 uur Cocktailworkshop 
Cocktails zijn helemaal hip & trendy!  U wordt ontvangen in een gezellige en sfeervolle locatie in hartje Amsterdam waar u kennis maakt met de wereld van mixen en shaken. Na een introductie over de geschiedenis en de nieuwste trends op het cocktailgebied, volgt een demonstratie over de manier waarop de verschillende dranken bereid worden. De bartender geeft tips voor smaak, mixen, trucs, flairing en show. Vervolgens gaat u zelf aan de slag. Dranken, barbenodigdheden, shaker en materialen worden op de locatie verzorgd. U kunt de zelfbereide cocktails naar diverse recepten bereiden en garneren. Er worden tijdens de workshop twee á drie cocktails gemaakt. Heeft u bepaalde wensen voor een eigen cocktail, of kent u een leuk recept? Neem dit dan mee voor een persoonlijk tintje! Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een praatje, voor muziek en zelfs een dansje.

18.30 uur – 21.00 uur Diner 
Wij werken met veel verschillende restaurants in Amsterdam. Denk hierbij aan restaurant Looks, Van Puffelen, Café de Paris of bijvoorbeeld het Délirium Café! Voor alle restaurants geldt dat zij werken met een groepsmenu waarbij gekozen kan worden voor vis, vlees of vegetarisch!

Inclusief
 - Cocktailworkshop inclusief drie cocktails en enthousiaste begeleiding
 - Locatie ten behoeve van de Cocktailworkshop
 - Driegangen diner

Ligging uitje
Amsterdam Centrum

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!