Bootcamp en Hike weekend in de Ardennen

  • Outdoor and More
  • 10 - 12 personen
  • 19024
  • Beschrijving

VERLEG JE GRENZEN!

Outdoor and More biedt je een exclusief Bootcamp weekend aan in de Belgische Ardennen inclusief overnachting.

In deze mooie omgeving word je mentaal en fysiek uitgedaagd door onze personal trainer Senky Goes.
Een op maat verzorgde Bootcamp met als doel je kracht te vergroten en je uithoudingsvermogen te verbeteren.
Dit arrangement is inclusief overnachtingen en ontbijt, uitgebalanceerd diner op de eerste avond en BBQ op de 2e avond en inclusief eiwitrijke tussendoortjes voor een sneller spierherstel. Dit arrangement kost € 450,- p.p.

Erop uit in de Ardennen? Doe eens wat anders en verleg je grenzen! 

 

Ligging uitje

Outdoor and more biedt naast de outdooractiviteiten het verblijf aan bij LATYKA B&B in Robertville, de gezelligste bed and breakfast van de Ardennen!

Bij LATYKA B&B vind je alles wat je nodig hebt. Een heerlijk bed en goed ontbijt, klaar voor een heerlijke dag erop uit. De Belgische Ardennen zijn gemaakt voor iedereen die houdt van een uitdaging en een niet alledaagse trip. 
LATYKA B&B is centraal gelegen, naar middeleeuwse dorpjes, prachtige bossen, glooiende heuvels en mooie vergezichten hoef je niet te zoeken, deze kom je vanzelf tegen. In de zomer wandel je binnen 10 minuten van LATYKA B&B naar het meer ven Robertville (Lac de Robertville), hier kan je een heerlijke verkoelende duik nemen. Wanneer je terug komt na een actieve buitendag is de gezellige kelderbar van LATYKA B&B geopend (van 16.00 uur tot 00.30 uur) voor een hapje en een drankje. 

LATYKA B&B beschikt over een slaapzaal en 2-persoonskamers. Iedere etage is voorzien van een toilet en er is een algemene doucheruimte.

Om iedereen optimaal te kunnen begeleiden en de training te geven die je verdient werken wij met maximaal 12 deelnemers. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!