Bedrijfsuitje naar betoverend Praag!

  • TsjechieXperience
  • 4 - 250 personen
  • 10764
  • Beschrijving

Een uniek en betaalbaar bedrijfsuitje naar Praag. TsjechieXperience biedt tal van mogelijkheden aan voor de perfecte personeelsreis naar Praag. U kunt zelf uw wensen uitspreken en op basis daarvan kunnen wij een aanbod op maat creëren. TsjechieXperience kan uw bedrijf van het complete plaatje voorzien inclusief vlucht, accommodatie en de leukste groepsactiviteiten.

We willen alvast een voorbeeldprogramma laten zien, de keuze van de accommodatie, activiteiten en/of vluchten blijft echter flexibel. Er zijn zeer ruime mogelijkheden, wij bespreken graag uw wensen en zullen de hoogst persoonlijke service verlenen.

Concept programma
- 3-daagse bedrijfsuitje Praag
- Vervoer per vliegtuig
- 3* of 4* hotel in hartje Praag incl. ontbijt
- 2x lunch op leuke locatie
- 2x diner in gezellig restaurant 
- Teambuilding activiteit (bijv. iPad Puzzeltocht, Extreme Rafting of Action Day!)
- Privé rondleiding of fietstour door Praag incl. Nederlandse gids
- Transfers tussen de activiteiten door en retour van en naar de luchthaven

Er wordt gegeten op bijzondere locaties en in trendy en/of traditionele restaurants en er zijn uitgebreid mogelijkheden om uit te gaan.

Uiteraard is vervoer per touringcar ook mogelijk.

Graag willen we enkele bijzondere activiteiten uitlichten waarom een bedrijfsuitje Praag de juiste keuze is voor jouw bedrijf!

- Een unieke toast uitbrengen op een 10-jarig jubileum? Dat kan! Proost op het bedrijf op een unieke locatie zoals Kasteel Pruhonice. Een volledig verzorgd arrangement inclusief Champagne en een heerlijke barbecue. 

- Heeft u een jong en gedreven team en houden ze van een beetje adrenaline? Het Professioneel Schieten is dan wellicht de beste keuze! Begeleid door uiterst professionele instructeurs gaan jullie ervaren hoe het is om een AK-47 in bedwang te houden.

- Naast het schieten kan er ook een rally georganiseerd worden in oude Tsjechische SKODA's of Trabants. Ook hier komt het competitieve en teambuildingskarakter naar voren. 

- Iets met ijs? Wat dacht je van een op en top teambuilding activiteit zoals Curling. Werk samen om tot een topresultaat te komen. Een activiteit die zowel een competitief als gezelligheidskarakter kent!

- Bezoek daarnaast één van de populairste sporten in Tsjechië. In Nederland niet zo groot, maar in Tsjechië een absolute topsport! IJshockey, bezoek een ijshockeywedstrijd. Zowel normale tickets als een compleet VIP arrangement kan voor uw bedrijf georganiseerd worden. 

Andere voorkeuren? TsjechieXperience luistert graag en zal zorgen voor een aanbod op maat. 

TsjechieXperience organiseert naar bedrijfsuitjes, ook nog groepsreizen, vrijgezellenfeesten, wintersport vakanties en golfreizen!

Ligging uitje

Praag, Tsjechië
- Ca. 1 uur en 30 minuten vliegen vanuit Amsterdam of Eindhoven.
- Ca. 8 uur rijden met de auto

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!