Bayrische Spiele - Einfach super toll!

  • Alpenfest
  • 10 - 60 personen
  • 10604
  • Beschrijving

Het programma 'Bayrische Spiele' van Alpenfest is een Duits-Oostenrijks uitje waarbij de heren worden uitgedost in een originele lederhose en de dames worden verkleed als echte Dirndls. Het is een 4 uur durend competitief programma waarbij een combinatie is gemaakt van een actief outdoor programma met een feestelijke afsluiting op het Alpenfest kamp. En.. Coronaproof!

Activiteiten
Het outdoor programma bestaat uit onderdelen als Alpenwettkampf, Schwein schießen en Holzhacker Wettrennen. Bij de feestelijke afsluiting, het Alpenfest, krijgen de deelnemers een pul met een liter Duits bier, is er schlagermuziek en worden er een aantal stoere spelletjes gespeeld.

Catering
Het Alpenfest kamp is een heerlijke plek om te vertoeven. We kunnen uw dag van begin tot eind verzorgen. U kunt bij ons lunchen en dineren maar bijvoorbeeld ook vergaderen. Neem plaats in één van de tenten, zoek een plekje buiten of bij één van de drie overdekte vuurplaatsen. Herzlich wilkommen!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Alpenfest maakt deel uit van de Bedrijfsuitjes Groep. De Bedrijfsuitjes Groep heeft een eigen locatie op Landgoed Beukenrode in Doorn (Utrecht). Het Alpenfest kamp is sfeervol gelegen in het bos en heeft faciliteiten voor ongeveer 200 personen. Landgoed Beukenrode is maar liefst 60 hectare groot en heeft een eigen voetbalveld waarvan de Bedrijfsuitjes Groep nagenoeg de enige gebruiker is.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!