Baantjer Speurtocht inclusief lijk

  • Van Aemstel Produkties
  • 10 - 150 personen
  • 10646
  • Beschrijving

Treed in de voetsporen van rechercheur De C-o-c-k!
Deze Amsterdamse Baantjerspeurtocht is leuk voor jong & oud. Onze spelleiders ontvangen u graag in de Warmoesstraat. Ook Appie Baantjer genoot (video)! Nieuw: reserveer een regenjas en een 'de c-o-c-k hoedje'!

Speurtocht van TV!
De Baantjerspeurtocht is een echte teambuilder. Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar! Onze spelleider helpt u graag op weg naar het lijk aan de kerkmuur (een échte dakloze!).  Hiervan moet uiteraard de identiteit worden vastgesteld.

Pauzeren tijdens deze Baantjerspeurtocht doet u wanneer u wilt in één van de vele gezellige Amsterdamse kroegjes. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjertune oefenen, goed voor 10 punten. Daarna moet u onder andere in oud Amsterdam nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van de Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. Bezoek ook de plaats délict van de moord op een prostituée! Voor het beste team hebben we aan het eind van de speurtocht een cadeau t.w.v. 17,50 euro. Het slechtste team krijgt straf....

Meer originele groepsuitjes van Aemstel Produkties:
*Sex in the city, hilarische speurtocht over de wallen
*Lachdag, dagje humor in de hoofdstad
*Hou van Holland, cafequiz in de rosse buurt
*oud Hollandse spelletjes, met karaoke in het Baantjermuseum
*Smartlappenworkshop, met accordeonist en cd opname

Bureau van Aemstel Produkties verzorgt sinds 1997 spraakmakende uitjes in Amsterdam. Bekend van NOS, DWDD en RTL Boulevard.

Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte onderstaand formulier in.

Ligging uitje

Amsterdam 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!