Eendentour met klassieke Eenden als bedrijfsuitje

  • Ducktrail | Avontuur tijdens een Eendenrally
  • 12 - 120 personen
  • 10616
  • Beschrijving

Eend rijden als bedrijfsuitje! 
Ducktrail verzorgt bedrijfsuitjes met 40 Lelijke Eenden én een limousine Eend. De verschillende rally's vinden plaats vanuit Wormer, vlakbij Zaandam en Amsterdam.  Een spannend avontuur voor jong en oud, sportief of niet. Samenwerkingsopdrachten en teamactiviteiten staan tijdens deze classic rally centraal. U| rijdt door de Beemster en de Schermer, UNESCO Werelderfgoed, een regio waar Nederland trots op is.

Navigatierit
U navigeert aan de hand van een roadbook. Deze bevat routekaarten, foto-etappes en andere manieren van navigeren. Onderweg geniet u van een proeverij in een oer-Hollandse boerderij, neemt u deel aan een behendigheidsspel zoals 'cabrioschieten' en bezoekt u een bijzondere locatie. Tijdens de prijsuitreiking zet de tourbegeleiding het winnende team in het zonnetje. Competitie-elementen zijn volop aanwezig.

Expeenditie
U maakt kennis met het rijden in een lelijke eend. De omgeving is mooi, het gezelschap plezierig en u beleeft in ruim drie uur een konvooi rit met de Eendjes van Ducktrail. Samen met uw collega’s rijdt u een puzzelroute langs weilanden en over dijken. Onderweg een originele stop met teamopdracht. Ook een borrelstop met prijsuitreiking ontbreekt niet. U hoeft niet zelf de weg te vinden, dat doet de tourleader voor u.

Eendenrally op locatie
De Mobiele Eendheid is een toerrit vanaf uw eigen gewenste locatie. Bijvoorbeeld uw bedrijf of vergaderlocatie. Wij zetten de 2cv tocht naar wens uit. Het gezelschap rijdt een mooie tour door uw zelf gekozen gebied. U heeft invloed op stops en activiteiten onderweg. Tijdens dit programma verzorgen wij het transport van de Eenden, wij zetten een route voor u uit, we vervaardigen de roadbooks voor onderweg én we begeleiden het event op de dag zelf. All in dus.

Wintertrail
Tijdens de koude winterdagen haalt u de (winter)banden aan met uw collega’s gedurende een winterarrangement door het Hollandse winterlandschap. Tijdens de oldtimer toer als winteractiviteit komt u op gezellige stopplaatsen waar u verwarmd wordt met een kop erwtensoep of warme chocomelk. Met uw collega’s strijdt u om de Company Car. Origineel als kerstuitje of als kick off tijdens nieuwjaarsuitje.

Onze programma’s kennen bovenal een sportief maar vooral een ontspannen karakter en op verzoek speciaal voor u op wens gemaakt.

Prijs vanaf € 49,00 p/p ex btw

   Alle arrangementen zijn incl.:

* Organisatie en begeleiding Eendenrally door professionele tourleaders
* Gebruik Eenden, brandstof, schoonmaak en verzekering
* Koffie/thee/fris en lekkernij bij ontvangst
* Gevulde routekit voor onderweg (drankjes/snacks)
* De groepsfoto
* Rallyschild met eigen logo op elke Eend
* Diverse leuke pitstops en teamuitdagingen
* Eendje van de Zaak is de prijs voor het winnende team

Optie:
Lunchbuffet
Vergaderfaciliteiten
Engelstalig programma en uitleg
Afkoop eigen risico
Groeps-Annuleringsverzekering

Trefwoorden: bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, personeelsdag, teamdag, personeelsfeest,

puzzelrit, puzzelroute, rally, autorally, tourtocht, toertocht, speurtocht, gps, eend, 2cv, DAF, mini, kever, busje, trabant, renault, citroen, keverrally, cabrio, oldtimer, klassieke,

familiedag, familie uitje, amsterdam, zaandam, alkmaar, haarlem, purmerend, almere, amstelveen, utrecht, wormer, hoorn, heerhugowaard, hoofddorp, beemster, schermer, volendam

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje
  • Zaanstreek (Wormer, vlakbij Amsterdam en Zaandam)
  • Vanaf uw eigen locatie

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!