American Schoolbus Battle

 • Brabantse Kwibus
 • 24 - 68 personen
 • 10579
 • Beschrijving

Een geschikte activiteit voor zowel jong als oud kan je dit zeker noemen! De American Schoolbus Battle is een activiteit waarbij je een busrit naar verschillende historische plekken combineert met een heuse GPS-speurtocht.

Hoe ziet je dag eruit?
Je wordt ontvangen bij Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om samen met je gezelschap te genieten van een warme kop koffie of thee en een stuk appelgebak. Wanneer iedereen compleet is dan zorgen wij dat er een activiteitenbegeleider is die de gehele middag bij jullie blijft. Hij of zij brengt jullie naar de Amerikaanse Schoolbus die voor het fort staat geparkeerd. Stap in en vertrek naar de eerste locatie.

Eenmaal aangekomen op de eerste locatie stapt iedereen uit en volgt een uitleg van de activiteit. Maar eerst gaan we het gezelschap verdelen in kleinere teams die het tegen elkaar op gaan nemen. Zit iedereen in een team? Dan krijgen deze groepjes allemaal een navigatiemap en een GPS uitgedeeld. Jullie activiteitbegeleider geeft een uitleg over het navigeren met een GPS en wanneer alles duidelijk is mag je vertrekken!

Je bent begonnen met de speurtocht en gaat zoeken naar de eerste navigatiepunten. De GPS wijst hemelsbreed naar het punt wat je zoekt. Je kan niet dwars door de gebouwen heen lopen en dus moet je een route eromheen vinden. Denk je dat je op de juiste plaats ben aangekomen? Maak dan de opdracht die in jullie navigatiemap zit. Zo ga je alle navigatiepunten zoeken en probeer je de antwoorden zo goed mogelijk uit te voeren. Ieder team heeft een andere route. Hiermee voorkomen we dat iedereen achter elkaar aan loopt. Je gaat elkaar wel ongetwijfeld tegenkomen onderweg!

Heb je alle opdrachten gemaakt? Dan is het tijd voor een pauze. Hier kan je even tot rust komen en genieten van een drankje samen met het complete gezelschap. Na de pauze stappen alle teams weer in de bus om naar de volgende locatie te reizen.

Hier begint deel twee van de American Schoolbus Battle. Ook hier ga je met de GPS Speuren naar bepaalde punten en opdrachten maken. Wanneer iedereen hier klaar mee is stap je weer in de bus en ga je terug naar Fort Lunet. Onderweg levert ieder team de mapjes met antwoorden in en kijkt de activiteitbegeleider na.

Eenmaal terug bij Fort Lunet is het tijd voor een prijsuitreiking. Wie heeft er de meeste antwoorden goed en wint de American Schoolbus Battle? Dat maken wij bekend in een ludieke prijsuitreiking.

Voorbeeldprogramma*:

 • 13.30 uur - Ontvangst en uitleg + start tocht met de Amerikaanse schoolbus door de mooie omgeving
 • 14.00 uur - Aankomst in Geertruidenberg en start American Schoolbus Battle
 • 15.15 uur - Vervolg tocht per Amerikaanse bus 
 • 15.30 uur - Aankomst in Drimmelen met bezoek aan café of terras (drankjes excl.)
 • 16.00 uur - Start American Schoolbus Battle in Drimmelen
 • 17.00 uur - Einde American Schoolbus Battle + start ludieke prijsuitreiking

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en aanvullingen zijn in overleg te bepalen.

Prijs De prijs van de American Schoolbus Battle is op aanvraag

Culinair programma

 • Eten en drinken zit niet standaard bij de American Schoolbus Battle
 • Heb je interesse in eten en drinken? Laat ons dit weten en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden
 • Eén locatie voor de activiteit en eten en drinken

Informatie schoolbussen

 • De Amerikaanse schoolbus wordt verhuurd inclusief bestuurder
 • Je kan ervoor kiezen om met eigen vervoer naar ons toe te komen, in overleg kunnen wij jullie ook ophalen.

Overige arrangementen

Naast de American Schoolbus Battle organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

 

Ligging uitje

Nationaal park de Biesbosch, Geertruidenberg, Drimmelen, Noord-Brabant, Brabant, Oosterhout, Rotterdam, Dordrecht, Breda

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!