Actief en MVO in de natuur

  • natureXP Frisgroene Bedrijfsuitjes
  • 15 - 50 personen
  • 18309
  • Beschrijving

Frisgroene en duurzame bedrijfsuitjes. Op een informele manier en plezierige manier met het hele team de handen uit de mouwen steken om de natuur een opkikker te geven.

Start met heerlijke Veldlunch:
Een heerlijke, frisgroene veldlunch met broodjes waar je de vingers bij aflikt,  een culinair soepje van de Kleinste Soepfabriek, koffie/thee en vlierbloesemsap.

Activiteiten: Elke deelnemer doet 2 activiteiten:

Handen-uit-de-mouwen activiteit in de natuur. In elk natuurgebied liggen klusjes waar de boswachter niet aan toe komt. We gebruiken hiervoor handgereedschappen als Hollandse spades, Japanse kromzaagjes of Zweedse takkenscharen. Natuurlijk zorgen wij voor werkhandschoenen en een veilige werkomgeving.
+
Een eyeopener safari zoals bijv. het vissen met een sleepnet vanaf het strand op o.a. garnalen, krabben en en andere zeedieren of een Big Bird Race waarin je ervaart in welke rijke natuur je vandaag bent.


Goede redenen voor een frisgroen bedrijfsuitje bij natureXP: informeel, actief en nuttig (MVO=Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken) teamuitje voor iedereen (je hoeft hoeft voor onze activiteiten niet heel sportief te zijn). Kan op sommige locaties ook in combinatie met een vergadering.

Tijden:
12.45-16.15 (in overleg kunnen tijden worden aangepast)

* Onze activiteiten kunnen tevens in het Engels worden begeleid.

Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

natureXP biedt leuke en duurzame teamuitjes aan in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer in heel Nederland.

Een aantal populaire locaties zijn: Noordwijk (bij Leiden), 's Graveland (bij Hilversum), Rheden (bij Arnhem) en Lauwersmeer (op de grens van Groningen en Friesland aan de Waddenzee).

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!