4x4 Terreinrijden en meer!!

  • ORC Events
  • 2 - 300 personen
  • 10536
  • Beschrijving

Avontuurlijke, uitdagende, intensieve en inspirerende gemotoriseerde en outdoor activiteiten.

Of het nu gaat om het motiveren van uw medewerkers, een schouderklopje in de vorm van een beloning, het versterken van de band met uw relaties, of een belangrijk traject dat succesvol is afgesloten.

ORC Events helpt u graag bij het op maat samenstellen van uw eigen unieke evenement boordevol spanning, spectaculaire uitdagingen, avontuurlijke belevenissen, actie en een hoge dosis lol.

Van bedrijfsfeestje tot afdelingsuitje en van relatiedag, tot een uitdagende teambuildingsdag een vergaderarrangement, een familie of vrijgezellenuitje of een rijvaardigheidstraining u kunt de diverse activiteiten uitbouwen tot uw eigen unieke evenement.

Met een ruime kuize uit verschillende activiteiten zoals Land Rover rijden, Quad rijden, Motor trial, Trial rijden of ongemotoriseerde activiteieten zoals een GPS wandeling, team building activiteiten of een Mountainbike clinic. Alle activiteiten zijn samen te vormen naar een voor u passend arrangement. We hebben een ruim assortiment aan activiteiten en samen maken wij graag een arrangement op maat. Voor iedere doelgroep en ieder budget!

Catring mogelijkheden zoals lunch, BBQ, outdoorcooking workshop of een 3 gangen diner zijn geen probleem bij ORC Events. Tevens werken we samen met tal van verschillende slaapaccommodaties.

Interesse in een onvergetelijk bedrijfsfeest? Dan bent u bij ORC Events aan het juiste adres. Al meer dan 12 jaar ontvangen wij de gasten met veel plezier in een ongedwongen cultuur en zorgen wij voor een dag om nooit te vergeten. 

Ik zie uw aanvraag graag tegemoet.

Ligging uitje

Wij zijn gevestigd in de Brabantse Kempen en beschikken over meerdere terreinen in binnen- en buitenland. In Nederland zal het voornamelijk regio Eindhoven/Tilburg plaatsvinden. Afhankelijk van de groepsgrootte, datum, budget en doel bekijken wij de mogelijkheden qua locatie met u. 

Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje enz.


Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!