X-treme Foto Tikkertje

  • TOP-uitje.nl
  • 15 - 500 personen
  • 10957
  • Beschrijving

De stad is jullie speelveld. Bereid je voor op tikkertje zoals jullie het nog nooit hebben gespeeld. Ieder team heeft een eigen honk en probeert het Thuishonk van de tegenstanders te ontdekken door middel van raadsels en cryptische aanwijzingen. Speur de straten en pleinen af, op zoek naar mogelijkheden om de tegenstanders te foto-tikken. Maar juich niet te vroeg, want de andere teams zijn op jacht naar… jullie!

Alle teams strijden tegen elkaar. Om de meeste honken te veroveren en om zoveel mogelijk andere teams te foto-tikken.  Jullie spelen het spel in teams, maar houden voortdurend contact met elkaar via de chat. Voor je het weet, verschijnt er een foto van jezelf op de groepsapp en weet je dat je weer getikt bent…

Op een locatie naar keuze worden de teams gevormd en krijgen jullie een uitgebreide speluitleg. Per team krijgen jullie gekleurde tasjes waaraan ieder team duidelijk te herkennen. In de tasjes zit een kaart van de stad, een speluitleg en diverse attributen die jullie gaan helpen om alle raadsels op te lossen.

Spanning, achtervolgingen en uitdagende opdrachten. Dit is X-treme Foto Tikkertje en niemand gaat vrijuit!

Aan het eind van de dag kijken we welk team de meeste opdrachten heeft voltooid en wie zich het winnende team mag noemen.

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over!

Programma voorstel

14:00 - 14:15       Verzamelen op een locatie in het centrum van de stad
14:15 - 15:30       Speluitleg en verdeling van de teams
14:30 - 16:45       Het spel: Extreme Foto Tikkertje!
16:45 - 17:00       Verzamelen, prijsuitreiking en afsluiting

Inbegrepen

  • In elke stad mogelijk
  • Enthousiaste spelbegeleiding
  • Uitdagende raadsels en opdrachten
  • Originele prijs voor de winnaars

Optioneel

  • Opstarten bij een horeca locatie
  • Mogelijkheid zelf iets aan de tasjes toe te voegen
  • Combineren met andere activiteiten
  • Engelstalige raadsels/spelleiding
  • Speciale wensen? Laat het ons weten
Ligging uitje

Mogelijk in alle steden.

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arcen, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Boxmeer, Breda, Brielle, Budel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doesburg, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoorn, Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Naaldwijk, Nieuwegein, Nijmegen, Oldenzaal, Oosterhout, Panningen, Purmerend, Raamsdonkveer, Rijen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard, Sittard-Geleen, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Vlissingen, Wageningen, Woerden, Zaandam, Zoetermeer, Zwolle.

Staat uw stad er niet bij? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!