Wie is de Mol?

  • Toon Vertier
  • 12 - 400 personen
  • 10605
  • Beschrijving
Maak kennis met het spel Wie is de Mol? Leuk, leukst en nog veel leuker. Het spel boordevol met verrassingen, wie o wie bedriegt het gezelschap?

Na het welkomstwoord volgt er een uitleg over het spel. De deelnemers van het bedrijfsuitje / teamuitje worden in subgroepen verdeeld. De mol zit zonder dat de gasten het weten al in elke groep. Anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel saboteren!! De Mol zal de hele dag meeloeren over uw schouders terwijl de ludieke opdrachten uitgevoerd worden. Wie vertrouwd u in uw team om de opdrachten namens uw team uit te laten voeren?

Na de uitleg lopen de deelnemers een route door het centrum van Best. Tijdens deze tocht proberen de groepen geld te verdienen, door goed uitgevoerde opdrachten. Zonder Creativiteit en samenwerking zal men de opdrachten niet kunnen vervullen. In elke groep zit een MOL. Deze behoort eigenlijk bij een andere sub groep van uw gezelschap. De MOL probeert opdrachten dwars te bomen. Hoe meer hij hier in slaagt hoe meer geld hij verdient voor zijn eigen groep.

Op ongeveer de helft van de tocht zal de Mol jullie naar een horecagelegenheid proberen te loodsen. De meeste deelnemers zijn op dit moment Mister X al tegen gekomen.

Als iedereen is voorzien van een natje vervolgen we de tocht van Wie is de MOL. Na deze pauze zijn er al deelnemers die een vermoeden hebben van wie de MOL nu eigenlijk is. Deze gasten "proberen" dit nog even voor zich te houden. Het rest jullie nu nog enkele opdrachten te doen voordat de antwoorden bekend worden gemaakt.

Uiteraard zal de prijsuitreiking voor verrassingen zorgen. De mollen worden ontmaskerd en de reacties komen los!! Niet gedacht, wel gedacht etc. etc. Tijdens de borrel krijgen de Mollen de kans om hun 'teamgenoten' te vertellen hoe zij de gehele dag zijn misleid. Het perfecte bedrijfsuitje om uw collega's beter te leren kennen. Een van de vele mooie momenten van deze dag. Onder het genot van een drankje (indien gereserveerd) wordt tevens kenbaar gemaakt welk team het meeste geld heeft weten te verdienen.

Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.
Mocht u dit programma willen afsluiten met een compleet verzorgde feestavond kunt u een keuze maken uit diverse thema avonden.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Ligging uitje
BEST, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!