Virtual Reality in Amsterdam, Utrecht en Tilburg!

The VR Room
Contact
Film

Zijn jullie klaar om een nieuwe wereld te ontdekken? Door Virtually Everything bij The VR Room te reserveren, is jouw team verzekerd van een onvergetelijke dag. Virtually Everything: VR Lasergamen, Sneeuwballen gooien in VR, meer dan 50 VR Experiences en meer! De keuze is aan jullie, wat gaan jullie ontdekken in VR?


Virtually Everything

Reserveer alle VR Headsets om het meeste uit Virtual Reality te halen. Sinds COVID-19 heeft The VR Room haar aanbod geüpdate om de verspreiding van het Coronavirus zo minimaal mogelijk te houden én toch de beste ervaring in Virtual Reality ooit te beleven!

Door iedereen met een eigen VR Headset te verzorgen, kan iedereen VR in al haar glorie ervaren. Met een switch tussendoor, waarbij alle apparatuur brandschoon wordt gemaakt door UV straling, kan je zelfs nog wisselen van tegenstanders!

VR Lasergamen

Speel 3 tegen 3 in rondes van 6 minuten om zo veel mogelijk tegenstanders te raken en torens te veroveren om de winst te behalen. Met nagebouwde torens en net échte shooters, is de Virtuele Ervaring nog meer verhoogd. Wie behaalt de meeste punten en mag zichzelf VR Lasergame Koning(in) benoemen?

VR Arena

In de VR Arena heb jij het grootste sneeuwballengevecht, terwijl de zon buiten gewoon schijnt! Door draadloze, schone headsets is het mogeijk om vrij rond te lopen om een minum van anderhalve meter van elkaar. Bouw je fort, verdedig je levens en gooi die sneeuwballen zo veel mogelijk raak!

VR All You Can Play

In onze VR Rooms, kan jij in de headsets zelf bepalen welke kortere VR Experiences jij wilt beleven. Zwemmen met dolfijnen? Misschien boogschieten? Of toch robots schieten in de ruimte? De keuze is aan jou!

 

De verschillende VR Arrangementen

Benieuwd naar ons aanbod in VR Arrangementen? Neem dan snel een kijkje op www.thevrroom.nl voor een actueel overzicht van onze vestigingen en het hele aanbod aan VR Experiences

 

Mogelijkheden bij The VR Room

Kom langs met je team en ervaar samen deze unieke belevenis op anderhalve meter afstand! Bij The VR Room bieden we de mogelijkheid aan kleine tot middelgrote groepen. Wil je Virtual Reality beleven met meer personen of liever een andere locatie? Dat is mogelijk. Wij komen op de locatie naar keuze! Neem contact met ons op over alle mogelijkheden.

Aantal personen
Van 6 tot 750 personen
Ligging
The VR Room is gevestigd in Utrecht, Amsterdam en Tilburg.
Liever VR op locatie? Geen probleem. Jij kiest de locatie en The VR Room komt naar je toe.

Utrecht
 
Overste Den Oudenlaan 9b
3527 KW Utrecht

Amsterdam
La Guardiaweg 53
1043 DE Amsterdam

Tilburg
Pieter Vreedeplein 163
5038 BW


Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl