The Paint Experience
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

Een gezellige teambuildingactiviteit met inhoud én resultaat! Tijdens deze bijzondere schilderworkshop maakt iedereen een eigen kunstwerk, wat onderdeel is van een groter geheel. Samen werken jullie zo aan één groot kunstwerk. En dankzij het grafisch ontwerp wat onze vormgever vooraf voor jullie kan maken, zijn jullie verzekerd dat het resultaat prachtig wordt en perfect bij jullie past!


Tip: Jullie speerpunten voor 2019 als prachtig kunstwerk aan de muur! Maak met elkaar van meerdere doeken 1 schilderij, met als thema de speerpunten van komend jaar of juist de resultaten van afgelopen jaar.

Voor de workshop begint, bespreken we samen het thema van de workshop. Onze grafisch vormgever gaat vervolgens graag met jullie wensen aan de slag en bereidt een prachtig kunstwerk voor. Dit kunstwerk wordt vervolgens opgedeeld in diverse doeken, zo ontstaan er 'puzzelstukjes'. De contouren van het ontwerp worden op elk doekje gezet, waarna de workshop van start kan gaan. Iedereen kan zijn of haar eigen onderdeel van het grote geheel gaan schilderen. Goed overleg met de buurman of buurvrouw over de invulling is erg belangrijk, hoe beter er wordt samengewerkt, hoe beter de individuele partjes uiteindelijk op elkaar aansluiten en hoe mooier het resultaat!

Waarom The Paint Experience?

The Paint Experience verzorgt moderne en verrassende schilderworkshops voor de zakelijke markt. Leuk als bedrijfsuitje, onderbreking van een vergadering of als teambuildingactiviteit. U kunt de workshop apart boeken, maar ook als onderdeel van een geheel verzorgde dag. Wij adviseren u graag!

De workshops zijn geheel aan te passen aan uw wensen. Zit de workshop die u zoekt er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij zullen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Professionele begeleiding

Jong, oud, beginner of gevorderd? Het maakt niet uit! Voor iedere doelgroep is de juiste begeleiding aanwezig. The Paint Experience werkt al jaren met professionele kunstenaars, die actief zijn in de kunstbranche. Zij kunnen u tijdens de workshops veel leren, waardoor u verrast zult zijn over uw eigen resultaat!

Kwaliteitsmaterialen

The Paint Experience beschikt over een breed palet van kwaliteitsmaterialen. Zo werken wij met Amsterdamse acrylverf, mooie schildersdoeken in diverse maten maar ook verschillende keramische en papier maché diertjes. The Paint Experience heeft altijd een workshop die bij u past!

Locatie

De locatie waar de schilderworkshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop. The Paint Experience heeft volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Wat dacht u van een schilderworkshop op het strand of juist in een landelijke omgeving? Of misschien wel juist bij u op kantoor? Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje leeft u zich heerlijk uit.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Aantal personen
Van 15 tot 500 personen
Ligging
Heel Nederland

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Boost your Creativity
The Paint Experience
Creatieve Break Out
The Paint Experience
Tijd voor kleur!
The Paint Experience
Home alone, together!
The Paint Experience
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl