Restaurant Op Sypesteyn en slagerij Chateau Briand verzorgen uitgebreide workshops op het terras van Kasteel Sypesteyn.
STOER EN STIJLVOL
Onder begeleiding van Hans (chefkok) en Peter (slager) bereid je samen een heerlijk 5-gangendiner waarbij je gebruikt maakt van de American Smoker, Ofyr, Black Bastards en houtgestookte pizza-oven.Je rookt zelf zalm, bereidt grote stukken vlees, grilt diverse groenten en bakt je eigen pizza op ambachtelijke wijze. Geen alledaagse bbq, maar een culinaire worshop! Restaurant Op Sypesteyn verzorgt daarbij een uitgebreid buffet met bij- en nagerechten. Tijdens het diner serveren wij onbeperkt (speciaal)bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.
De prachtige omgeving van Kasteel Sypesteyn, de uitstekende kwaliteit van de producten en de ontspannen manier van doen, zorgen voor een onvergetelijk samenzijn.
De workshops kunnen worden gecombineerd met een outdoor activiteit in de kasteeltuin van Sypesteyn of op de Loosdrechtse plassen, maar zijn ook leuk aansluitend aan een vergadering in het Koetshuis op Sypesteyn.
Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in! Wij bespreken graag de mogelijkeheden met u!